"Καταπέλτης" η Σίσσυ Χρηστίδου για Λάκη Λαζόπουλο: «Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, όχι για σάτιρα...»

«Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες το θέμα που έχει προκύψει με την Κατερίνα Καινούργιου, τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ) και πολλές είναι οι εκπομπές που έχουν πάρει θέση και έχουν σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος σχολίασε το θέμα μέσα από το podcast του.

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Λάκη Λαζόπουλο

To πρωί του Σαββάτου 2/3 η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από την εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι, έκανε την δική της αναφορά για τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου. Ωστόσο δεν ήταν μόνη, καθώς και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, Το Πρωινό, εξέφρασε την αντίθεσή του.

«Για την Κατερίνα Καινούργιου ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και νομίζω ότι δεν το αμφισβητεί κανείς. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση που ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε αυτού του τύπου τον σχολιασμό. Δε ξέρω. Εμένα αυτό με εντυπωσιάζει πιο πολύ από όλα.

Ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτό το θέμα, τις παρουσιάστριες, τα στρας, τις κατινοεκπομπές, όλα αυτά, δείχνει ότι τα απαξιώνεις σε πολύ μεγάλο βαθμό. Από το περιεχόμενο των εκπομπών και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές, μέχρι την παρουσιάστρια και το μυαλό της.

Άρα μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν μιλάμε για σάτιρα. Εγώ δεν γέλασα… Αφού το απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις; Άλλο πιάνω μια αφορμή για να σατιρίσω κάτι… Εδώ έχω μπερδευτεί. Εμένα δεν μου μοιάζει με σάτιρα αυτό, σαν τηλεθεάτρια το λέω και σαν ακροάτρια. Αλλά όταν το πιάνεις με αυτό τον τρόπο και αυτό το ύφος, είναι αυτό πια σάτιρα; Γιατί αν είναι τόσο ποταπό και απαξιείς τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις στα χέρια σου;» ανέφερε, η Σίσσυ Χρηστίδου.