"Καταπέλτης" ο Κώστας Τσουρός για Μπάρκα και Καινούργιου: «Εγώ δε θυμάμαι να ήταν ποτέ φίλες...»

«Ήταν κάποια στόρι πριν χρόνια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Την δίκη του άποψη εξέφρασε ο Κώστας Τσουρός, το πρωί του Σαββάτου 2/3, μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες Τίποτα, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει την τελευταία εβδομάδα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου με την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, μετά και τα παθιασμένα φιλιά τους σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας (δείτε εδώ).

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για Μπάρκα και Καινούργιου

«Λένε όλοι για τη Δανάη, ότι ήταν φίλη με την Κατερίνα και “πήρε” τον πρώην σύντροφό της. Εγώ δε θυμάμαι να ήταν ποτέ φίλες η Δανάη με την Κατερίνα. Εγώ το τελευταίο διάστημα έχω επαφή με την Δανάη, δεν την έχω ακούσει να μου λέει ποτέ για την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν φίλες κάπου θα την είχα ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες.

Τα είδα κι εγώ τα stories αυτά που έχουν κυκλοφορήσει. Ήταν κάποια στόρι πριν χρόνια που είχε πάει η Δανάη στο J2US λόγω της μητέρας της και η Κατερίνα, γιατί είναι η εταιρεία παραγωγής της, και όπως ξέρετε σε αυτό τον χώρο, όλοι "σαλιαρίζουν" μεταξύ τους και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι αν ήταν φίλες, η Δανάη δε θα υποστήριζε δημόσια τη Φαίη Σκορδά με την κούπα του Fay’s time. Tότε δεν ήταν φίλες και τώρα είναι φίλες;» (δείτε εδώ τι είχε συμβεί)

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου

Το θέμα σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου 2/3, η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Γεια σου.

«Πρώτον, να μη γελάμε. Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε νιώσει μία προδοσία, από φίλο, από ερωτικό σύντροφο… όταν αυτό γίνεται δημόσια και παίρνει άλλες διαστάσεις, είναι ακόμη χειρότερο. Και αυτό εξαρτάται από το τι σχέση είχαν οι δύο τους» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Το επιχείρημα είναι ότι αυτό που συζητάμε όλα αυτά τα χρόνια για τη γυναικεία αλληλεγγύη περιλαμβάνει και τα συναισθήματα μίας γυναίκας προς έναν άντρα. Ξέρεις ότι η Κατερίνα πονάει, από την άλλη και ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω» σχολίασε από την πλευρά της η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Όταν είχε πάει πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου στο μαγαζί του Φίλιππου και είχε κάνει το post, εγώ ξέρω ότι ήταν κοντά στο να τα ξαναβρούνε» πρόσθεσε Μαρία Μπακοδήμου.

«Τη Δανάη μπορεί να μη τη νοιάζει αν θα βγει έξω και θα φιληθεί και θα την φωτογραφίσουν. Το μίσος που λαμβάνει στα social media είναι άλλο, δεν ξέρω αν το περίμενε» σχολίασε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια.