J2US (2/3): «Υπάρχουν πολλοί Survivors που θα ήθελαν να είναι εδώ...» - Το "καρφί" του Τριαντάφυλλου στον αέρα του show

Χαμός στο J2US

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
J2US (2/3): «Υπάρχουν πολλοί Survivors που θα ήθελαν να είναι εδώ...» - Το

Εκλεκτούς καλεσμένους είχε το αποψινό Just the 2 of Us, το βράδυ του Σαββάτου 2/3, με το θερμόμετρο να "χτυπάει" κόκκινο. Στο stage, ανέβηκε απόψε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τις αξέχαστες επιτυχίες του.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα ο Νίκος Κοκλώνης αφιέρωσε, γονατιστός, ένα τραγούδι στην μεγάλη του αδυναμία, την Βίκυ Σταυροπούλου στην οποία, είναι γνωστό, ότι έχει τεράστια αγάπη (δείτε εδώ).

Η σπόντα του Τριαντάφυλλου

Απευθυνόμενος στον Στάθη Σχίζα είπε: «Είσαι πολύ τυχερός που είσαι εδώ. Ξέρω πολλούς Survivors που θα ήθελαν να είναι εδώ και δεν είναι. Είσαι στο καλύτερο show στην Ελλάδα. Εγώ αυτό που έζησα πέρυσι ήταν μαγικό...»

Δείτε επίσης: J2US Highlights (24/2): «Έχασα τον αδερφό μου, τον πατέρα μου, και τώρα τη μάνα μου» - Η μαυροφορεμένη Άντζελα Δημητρίου, η παρέμβαση του Ρέμου & η 1η αποχώρηση

Με φαρυγγίτιδα η Δέσποινα Βανδή στο παλτό του J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης, πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι, καλως όρισε τους κριτές. Όταν έφτασε η σειρά της Δέσποινας Βανδή, εκείνη απάντησε με βραχνή φωνή ενώ από την πλευρά του ο παρουσιαστής ενημέρωσε το κοινό ότι η τραγουδίστρια έχει φαρυγγίτιδα.

Στην συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης είπε στην Δέσποινα Βανδή: «Είναι τόσο ερωτική η φωνή σου...» με την ίδια να απαντά «Είμαι για ραδιόφωνο σήμερα...»