Ελένη Τσολάκη: «Χόρευα όλη την ώρα, έβγαλα τα παπούτσια μου στις 6 το πρωί...» - Η αποκάλυψη για τον γάμο της

«Έκανα κάποιες πρόβες αλλά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την ημέρα του γάμου της. Υπενθυμίζουμε ότι είναι παντρεμένη εδώ 7 χρόνια χρόνια με τον Παύλο Πετρουλάκη και είναι πιο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι από ποτέ (δείτε εδώ φωτογραφίες από την σπάνια νυχτερινή έξοδό τους).

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για τον γάμο της

«Είχα χαρεί πάρα πολύ την ημέρα του γάμου. Χόρευα όλη την ώρα και όταν έβγαλα τα παπούτσια μου στις 6 η ώρα το πρωί, έκανα να ξαναβάλω παπούτσι τρεις μέρες. Είχα πει ότι θα το διασκεδάσω μέχρι το τέρμα...Δεν έζησα καθόλου το άγχος με την προετοιμασία του γάμου. Έκανα κάποιες πρόβες αλλά πολύ χαλαρά» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Το ατύχημα με την τεράστια ουρά του νυφικού - Άγνωστο ευτράπελο στο γάμο της με τον Πετρουλάκη το 2017

Η αποκάλυψη της για την αποχώρηση της Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN και την εκπομπή της

«Πήρα την Τρούφα γιατί φοβόμουν τα σκυλιά πάρα πολύ και ήθελα να ξεπεράσω τη φοβία μου. Με είχε δαγκώσει ένα σκυλί, ο Μπίλη», είπε αρχικά και σε άλλο σημείο αποκάλυψε:

«Εγώ ήθελα πάρα πολύ να γίνω γυμνάστρια. Αυτό που φανταζόμουν για τη ζωή μου είναι ότι θέλω να έχω ένα γυμναστήριο, να γυμνάζω τον κόσμο, αυτό ήταν το όνειρό μου τότε και γι' αυτό δούλευα και σαν γυμνάστρια. Πάντα έχω κι άλλα πράγματα στο μυαλό μου, γιατί σε αυτή τη δουλειά δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Το θέμα της γυμναστικής, έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, οπότε έχω έλλειψη στη γνώση αυτή. Το πτυχίο μου στο ΤΕΦΑΑ το έχω πάρει... σχεδόν! Δεν έχω το επιχειρείν μέσα μου, οπότε αυτό αν θα το τολμούσα, γιατί υπάρχει στο μυαλό μου, θα το έκανα με κάποιον που έχει τη γνώση».

«Την εποχή που έλεγα τον καιρό στο Happy Day μου τραγουδούσαν όλοι το τραγούδι. Δεν μπορεί να αρέσεις σε όλους. Υπήρχαν κι άλλοι που δεν τους άρεσε. Μπορεί ο κόσμος να μην με ξέρει με το όνομά μου, να του θυμίζω κάτι, τώρα ο κόσμος είναι απορροφημένος στα προβλήματά του», δήλωσε στη συνέχεια.

Για την εκπομπή της, τόνισε: «Δεν το έβλεπα σαν δικαίωση. Ήταν κάτι που προέκυψε, ήταν κάτι που όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, μου έγινε η πρόταση και αποφάσισα να το κάνω. Αισθάνομαι καλά και με τα παιδιά μπροστά, κάνουμε παρέα, που δεν είναι το ζητούμενο αυτό. Με όλες τις ομάδες που έχω υπάρξει δημιουργώ σχέσεις, αλλά δεν πάει να πει ότι κρατάνε».