Γιάννης Αϊβάζης - H απάντηση στον Λιάγκα για την Κορινθίου: «Είπε δεν είναι υφιστάμενη του ήταν επιλογή του εμπορικού! Όλοι οι υπόλοιποι...»

Όσα ανέφερε στην κάμερα για τον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Αϊβάζης - H απάντηση στον Λιάγκα για την Κορινθίου: «Είπε δεν είναι υφιστάμενη του ήταν επιλογή του εμπορικού! Όλοι οι υπόλοιποι...»

Τον Γιάννη Αϊβάζη συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε βραδινή του έξοδο την Κυριακή 3/3. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την πρόσφατη ξεκάθαρη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από τον ΑΝΤ1.

«Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ με τη Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι. Δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν τα εμπορικά, δεν λέω σε κανέναν πώς...» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του.

Η απάντηση του Αϊβάζη για την δήλωση του Λιάγκα για την Κορινθίου

«Διάβασα προσεκτικά την συνέντευξη. Ο Γιώργος έχει κάθε δικαίωμα να πει ότι θέλει. Είπε δεν είναι υφιστάμενη του ήταν επιλογή του εμπορικού. Όλοι οι υπόλοιποι στην εκπομπή ήταν. Ξέρει τι έχει συμβεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Τι έχει πει η Μαρία Κορινθίου για τον ΑΝΤ1

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στις 10, το πρωί του Σαββάτου 27/1, και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Απάντησε για την παιδική της ηλικία και την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη συνεργασία της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στο τελευταίο κομμάτι, η ηθοποιός θέλησε να τονίσει πως, παρά την ταλαιπωρία που πέρασε, κατάλαβε ότι όλο αυτό ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για εκείνη και έτσι πλέον γνωρίζει πως να αποφεύγει και να απορρίπτει τους τοξικούς ανθρώπους.

«Έχω αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους και στους ανθρώπους που δεν κουβαλάνε την αλήθεια τους, όποια και να είναι αυτή. Όλοι έχουμε σκιές, ανασφάλειες, αλλά όταν πάντα κουβαλάς την αλήθεια σου σε αυτό, αυτή είναι η ομορφιά και η επικοινωνία που μπορείς να έχεις με τον απέναντί σου».

«Το Πρωινό ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά, το έχω δηλώσει. Πάμε παρακάτω, ήταν κι αυτό ένα μάθημα για εμένα ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες "Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;", εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να το αντιληφθώ, όταν πια ηρέμησα, φυσικά είδα ποιο ήταν το μάθημά μου. Ήταν να προστατεύομαι περισσότερο από τέτοιου τύπου ψυχολογικές καταστάσεις και να με προετοιμάσει για άλλα πράγματα», ανέφερε έπειτα.

«Θα δίνω μεγαλύτερη προσοχή στις συνεργασίες», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος! Δεν θα πήγαινα καλεσμένος» - Η δήλωση του Αϊβάζη για τον Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό