Γιάννης Καπετάνιος: Δεν το πήρε ψύχραιμα! Η αντίδρασή του Σεφερλή για τη συμμετοχή του στο J2US

«Ήξερε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι ένα από τα πρόσωπα, που βλέπουμε κάθε Σαββατόβραδο στο Just the 2 of us με τον ίδιο να διαγωνίζεται στο πλευρό της τραγουδίστριας, Μαρίας Καρλάκη (δείτε εδώ τη στιγμή που μπέρδεψε τα λόγια του στο live).

Μέσα από τις νέες δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός στο Ηappy Day και προβλήθηκαν την Δευτέρα 4/3 τον είδαμε να αποκαλύπτει το παρασκήνιο από τη στιγμή που ανακοίνωσε στον Μάρκο Σεφερλή, πως θα λάβει μέρος στο Just.

Θυμίζουμε εδώ, πως ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιάννης Καπετάνιος έχουν αποτελέσει δύο πολύ καλούς συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια με τις ατάκες σε κοινές θεατρικές παραστάσεις να αφήνουν εποχή!

Δείτε επίσης: «Θυμάμαι έφαγα εφτά χαστούκια...» - Το ξέσπασμα του Γιάννη Καπετάνιου λόγω του Μάρκου Σεφερλή

Η αντίδραση του Σεφερλή για τη συμμετοχή του Γιάννη Καπετάνιου στο J2US

«Ο Μάρκος Σεφερλής έμεινε με το στόμα ανοιχτό για το ότι ήρθα στο J2US, γιατί ήξερε που πατάω και που δεν πατάω, έμεινε άναυδος και λέει πως και σε πήραν εκεί; Έλα ντε θέλουν να δουν κάτι άλλο» είπε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Το σχόλιο του Καπετάνιου για τη συγχώρεση του Λαμπάτου από τον Σεφερλή

«Εννοείται ότι το περίμενα. Ο Μάρκος είναι μεγάλη καρδιά, πάντα βρίσκεται δίπλα στους φτωχούς κιαι τους αδύναμους και βοηθάει. Δεν με εκπλήσσει αυτό που έκανε για τον Γιώργο. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος και έφτασε σε αυτό το σημείο και ο Μάρκος δεν θα το άφηνε να περάσει απαρατήρητο. Τον συγχώρεσε, ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω και του έδωσε και δουλειά», είχε πει στο Super Κατερίναο Γιάννης Καπετάνιος στις 21/2/24.