Ζέτα Θεοδωροπούλου: Με γούνινα χαλιά, ριχτάρια & πίνακες της με τον Ταχτσίδη - Φωτογραφίες του σπιτιού της παίκτριας My style rocks

Επικρατούν έντονα χρώματα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου εμφανίζεται καθημερινά αυτή την περίοδο στο My style rocks με την σύζυγό του Παναγιώτη Ταχτσίδη να εντυπωσιάζει μέσα από τα looks της στο παιχνίδι (δείτε εδώ την αποκάλυψη, που είχε κάνει στο My style rocks για τον σύζυγό της).

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος, πως το ερωτευμένο κατά τα άλλα ζευγάρι μετά την απόκτηση τριών παιδιών περνάει κρίση στη σχέση του (δείτε εδώ ποιες κινήσεις πρόδωσαν την κρίση μετά από 8 χρόνια γάμου).

Μέχρι πρότινος κανείς τους δεν έχει κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο τα insta stories της Ζέτας φέρουν ορισμένα υπονοούμενα. Οι υπόλοιπες αναρτήσεις της είναι τόσο με τα παιδιά της, όσο και με τον Ταχτσίδη. Μέσα από αυτές λοιπόν παίρνουμε και μια ιδέα από το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Ζέτα Θεοδωροπούλου από το My style rocks

Το τέταρτο παιδί και το My style rocks

«Περνάω τέλεια στο My style rocks, πραγματικά το απολαμβάνω. Είχα κλειστεί στο καβούκι μου εννιά χρόνια, είχα δώσει όλο μου το είναι στην οικογένειά μου. Είμαι καταπληκτική μαγείρισσα και η σπεσιαλιτέ μου είναι το παστίτσιο. Το παρελθόν δεν αλλάζει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μας ακολουθεί στο παρόν. Βγήκα από το καβούκι μου εννιά χρόνια μετά και είναι πολύ ωραία η ζωή εδώ έξω. Θα ήθελα και ένα τέταρτο παιδάκι, αλλά ό,τι θέλει ο Θεός», είχε πει η Ζέτα Θεοδωροπούλου μεταξύ άλλων στην εκπομπή Mega Καλημέρα.