Λεωνίδας Κακούρης: Μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα μετά την ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κακούρης: Μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα μετά την ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»

Δύο μήνες μετά την ξαφνική αποχώρησή του από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ», ο Λεωνίδας Κακούρης επέστρεψε στο Εθνικό Θέατρο, αυτή τη φορά ως θεατής, παρέα με την κόρη του. Ο πρωταγωνιστής παρακολούθησε τον αντικαταστάτη του Γιάννη Νταλιάνη, για τον οποίο δήλωσε μάλιστα ότι είναι και πολύ κοντινοί φίλοι.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, τον συνάντησαν για πρώτη φορά σε αυτό το διάστημα, λίγο πριν μπει στην αίθουσα, και ο Λεωνίδας Κακούρης φάνηκε να έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές που τον ανάγκασαν να παραιτηθεί από τον εμβληματικό ρόλο του Σαίξπηρ. Παρόλα αυτά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για όσα ακούστηκαν, ειδικά όταν ρωτήθηκε για τον «βομβαρδισμό» που δέχτηκε από τα ΜΜΕ μετά την αντικατάστασή του.

Δείτε επίσης: Γιάννης Νταλιάνης για Λεωνίδα Κακούρη: «Έβλεπα την υπερκόπωση που ερχόταν, αλλά...»

Τι δήλωσε ο Λεωνίδας Κακούρης στην κάμερα

Ο Λεωνίδας Κακούρης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου ήταν ευγενικός μεν, λακωνικός δε. «Έχω έρθει με την κόρη μου να καμαρώσω τους φίλους και συναδέλφους, που περάσαμε τόσο καιρό μαζί. Είναι πολύ φίλος ο Γιάννης Νταλιάνης. Η επιστροφή στο σίριαλ ήταν ομαλή. Κοιτάξτε δεν έχω διάθεση να μιλήσω και να αναπτύξουμε τώρα αυτό το ζήτημα (σ.σ. για τον βομβαρδισμό από τα ΜΜΕ). Με πιάσατε και πολύ ξαφνικά. Δεν έχω να πω κάτι. Να είστε καλά, καλή συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο ηθοποιός τήρησε τον λόγο του

Ο Γιάννης Νταλιάνης είχε αποκαλύψει πως ο Λεωνίδας Κακούρης τους είχε στείλει τις ευχές του, καθώς ότι θα ερχόταν να τους δει, πριν από λίγο καιρό. «Ειπώθηκαν πράγματα, βγήκαν εύκολα συμπεράσματα για όλους, αλλά αποκαταστάθηκε με χαμηλούς τόνους η αλήθεια. Ο Λεωνίδας μάς έστειλε τις ευχές του πριν από την πρεμιέρα και ήταν πολύ συγκινητικό. Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει να μας δει κιόλας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Νταλιάνης, και τελικά βγήκε αληθινός, με τον συνάδελφό να μην αθετεί την λόγο του.