Τραϊάνα Ανανία: «Ήμουν πολύ χάλια με τα σχόλια του Αντρέα Μικρούτσικου»

«Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ. Αν αυτό θεωρείται τοξικότητα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν καλεσμένοι στη σημερινή (4/3) εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US, αλλά και τα καταιγιστικά σχόλια που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντρέας Μικρούτσικος εναντίον της πρώτης. Μπορεί να μην συναντήθηκαν στο πλατό, ωστόσο η ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα ακούστηκαν, πράγματα που εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε «συκοφαντίες».

«Έχουν περάσει μέρες πια, αν μιλούσαμε την επομένη θα καταλάβαινες ότι είμαι πολύ χάλια με αυτό που έχει γίνει. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Αυτή η στιγμή για μένα είναι ιερή, πάρα πολύ σημαντική», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Και συμπλήρωσε: «Με ενόχλησε κυρίως η στιγμή που ειπώθηκε γιατί φήμες ακούγονται κατά καιρούς διάφορες. Η στιγμή που επιλέγει κάποιος να σχολιάσει αυτό το πράγμα, μου φάνηκε ότι ήταν επίθεση. Δεν γίνεται να στηρίξεις κάποιον, επιβαρύνοντας κάποιον άλλον που δεν φταίει».

Η Τραϊάνα Ανανία απάντησε και για το σχόλιο ότι «δεν ήθελαν να τη βλέπουν»

Στη συνέχεια η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για την προηγούμενη φορά που βρέθηκε καλεσμένη στη Super Κατερίνα, στην οποία αναφέρθηκε και ο Αντρέας Μικρούτσικος. «Έκλαιγα πριν βγω και σου έλεγα ότι ήμουν πάρα πολύ φορτισμένη γιατί ήρθε κάποιος επάνω και μού μετέφερε μία ένταση, την οποία εγώ δεν ήθελα να εισπράξω στις 9 η ώρα το πρωί. Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ. Αν αυτό θεωρείται τοξικότητα για κάποιους, συγγνώμη για αυτό», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Και κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα: «Θέλω να πω και κάτι άλλο. Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θαυμάζω, και είναι τα πρότυπά μου, έχουν υποστεί πάρα πολύ μεγάλη συκοφαντική δυσφήμιση, bullying κι έχω ακούσει πάρα πολύ κακά πράγματα για ανθρώπους που αγαπώ κι όταν τους γνώρισα δεν είχαν καμία σχέση με αυτό. Αν το ότι με συκοφαντούν, είναι μία ένδειξη ότι θα φτάσω ψηλά, ας με συκοφαντήσουν, δεν έχω θέμα».