Μπάγια Αντωνοπούλου: «Δεν μπορείς να είσαι δίδυμο, είσαι πάντα από κάτω...» - Τι δήλωσε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Ο Γιώργος είναι one man band...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μπάγια Αντωνοπούλου: «Δεν μπορείς να είσαι δίδυμο, είσαι πάντα από κάτω...» - Τι δήλωσε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από Just the 2 of Us, έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Υπνεθυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος και ο Χρίστος Αντωνιάδης ήταν εκείνοι οι οποίοι δεν κατάφεραν να παραμείνουν στο μουσικό show, με την ίδια να δηλώσει σοκαρισμένη.

Οι δηλώσεις της Μπάγια Αντωνοπούλου για τον Παπαδάκη

Μεταξύ των δηλώσεων της, αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου. «Από ό,τι διάβασα ο Γιώργος Παπαδάκης υπέγραψε διετές συμβόλαιο και πραγματικά είναι ο μόνος στην Ελλάδας, που έχει καταφέρει να έχει τόσα χρόνια καριέρα κι αυτό θέλει πολλή στοχοπροσήλωση.

Δεν θα μπορούσα εγώ να το κάνω. Ο Γιώργος μπορεί, εγώ δεν θα μπορούσα. Εγώ άνθισα δίπλα στον Γιώργο, κάποιες όχι. Απλά κάποια στιγμή πρέπει να φεύγεις κιόλας. Δεν μπορείς να μένεις» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Δείτε επίσης: Μπάγια Αντωνοπούλου: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε...»

«Η Μαρία κάνει πολύ καλή προσπάθεια, αλλά ο Γιώργος είναι one man band. Δεν μπορείς να είσαι δίδυμο, είσαι πάντα από κάτω κι αυτό είναι και το σωστό. Ε, βέβαια έκανα κι εγώ πίσω. Θα πήγαινα να συγκριθώ με τον Παπαδάκη; Αυτό τι σημαίνει όμως; Ότι θα προσπαθούσα να προχωρήσω κι ότι από κάποια στιγμή και μετά δέχεσαι πράγματα. Δεν θα πήγαινα ποτέ να συναγωνιστώ τον Παπαδάκη. Θα ήμουν ηλίθια και δεν είμαι» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Τα "κορίτσια" του Γιώργου Παπαδάκη

Μάγδα Παπαγιάννη

Μάγδα Παπαγιάννη

Από τις πιο επεισοδιακές αποχωρήσεις, γιατί οι δύο δημοσιογράφοι δεν ήταν μόνο συνεργάτες, ήταν και κουμπάροι. Έπειτα από έξι χρόνια η συνεργασία τους διακόπηκε ξαφνικά, με εκείνον να δηλώνει άγνοια για την απόλυσή της. Εκείνη όμως ήταν αρκετά πικραμένη από τη συμπεριφορά του. Πέρασαν αρκετά χρόνια για να φτάσουμε στο στάδιο... περασμένα ξεχασμένα.

Μαρία Μπαλοδήμου

Μαρία Μπαλοδήμου

Ήταν η πρώτη διδάξασα πριν από 30 χρόνια και η μόνη ίσως που κατόρθωνε να μιλάει περισσότερο δίπλα στον Γιώργο με τον υπέροχο λόγο της. «Βελούδινο» το διαζύγιο το 1994 λόγω των δίδυμων αγοριών που ήρθαν στη ζωή της και της απόφασής της να μην ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση.

Ντόρα Κουτροκόη Παπαδάκης Σιωμόπουλος

Ντόρα Κουτροκόη

Πέντε χρόνια σεμνότητας και ταπεινότητας δίπλα στον Γιώργο ήταν αρκετά για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια. Η αλήθεια είναι πως ήταν μία γοητευτική παρουσία, αλλά δημοσιογραφικά... ταπεινή. Προστριβές με τον παρουσιαστή φημολογείται ότι υπήρξαν, αλλά σε χαμηλούς τόνους, και η αποχώρησή της συνδέθηκε με τη γέννηση του πρώτου παιδιού της. Επέστρεψε λίγα χρόνια αργότερα στον ΑΝΤ1, αλλά φέτος τη βλέπουμε στο ACTION 24 στο τιμόνι του μαγκαζίνο «ACTION Τώρα» στο πλευρό του Νίκου Υποφάντη.

Ράνια Θρασκιά

Ράνια Θρασκιά

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σύμβουλος ψυχικής υγείας δικαιούται να χαρακτηρίζεται από τις πρώτες ξανθιές παρουσίες της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης και μάλιστα... φυσικές. Η Θεσσαλονικιά Ράνια βρέθηκε ως δημοσιογράφος από τα τοπικά κανάλια της πόλης, στην πρωινή εκπομπή το 2000. Δεν έμεινε για πολύ, ενώ ύστερα από απαίτηση του σταθμού αξιοποιήθηκε σε άλλα πρότζεκτ και έκανε στη συνέχεια πολλές τηλεοπτικές μεταγραφές. Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 το 2010 με την καθημερινή πρωινή ενημερωτική δική της εκπομπή «Elatte»!

Τατιάνα Στεφανίδου Στρατής Λιαρέλλης Νίκος Ευαγγελάτος Γιώργος Παπαδάκης

Τατιάνα Στεφανίδου

Την εποχή του «Καλημέρα Ελλάδα» η Τατιάνα ήταν ανάμεσα σε δύο άντρες, το πρωί με τον Γιώργο Παπαδάκη, το βράδυ με τον Τέρενς Κουίκ. Την κέρδισε σαφέστατα ο δεύτερος, και αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή το 1996. Συνέχισε βεβαίως στα δελτία ειδήσεων του καναλιού με το αλησμόνητο κοντό καρέ στα μαλλιά της, που έγινε σήμα κατατεθέν εκείνης της εποχής.

Μπάγια Αντωνοπούλου

Μπάγια Αντωνοπούλου

Όταν ξεκίνησε η εκπομπή, η Μπάγια ήταν μόλις ενός έτους! Και τα έφερε έτσι η μοίρα για να βρεθεί αρκετά χρόνια αργότερα στο πλευρό του. Η συνεργασία πήγαινε θαυμάσια μέχρι που μία αυστηρή παρατήρησή του έφερε κλάματα από την ίδια, οριστική αποχώρηση από την εκπομπή και από το κανάλι το 2018. Εκείνη σε συνέντευξή της στην Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε για την μεταξύ τους σχέση: «Υπήρξε μια ένταση η οποία με ώθησε στο να πάρω αυτή την απόφαση και να αποχωρήσω από το “Καλημέρα Ελλάδα”. Όλοι έχουμε τα όριά μας. Εμένα τα όριά μου ήταν μέχρι εκείνο το σημείο. Και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερα για εμένα και για την εξέλιξή μου από εδώ και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή».

Αλεξάνδρα Καϋμένου

Αλεξάνδρα Καϋμένου

Τρία χρόνια πριν ήταν η νέα συνεργάτιδα στο πλευρό του, ύστερα από την επιτυχημένη καλοκαιρινή παρουσία της στο πλευρό του Νίκου Ρογκάκου και του Παναγιώτη Στάθη με το «Καλοκαίρι μαζί». Παιδί του ΑΝΤ1 στο δελτίο ειδήσεων, απόφοιτη της δημοσιογραφικής σχολής του ομίλου, αλλά παράλληλα και φοιτήτρια στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Γεωγραφίας, η Αλεξάνδρα έφυγε από τον Γιώργο Παπαδάκη με τις καλύτερες – όπως παραδέχτηκε και η ίδια – συνθήκες και μάλιστα εκείνος όταν την αποχαιρετούσε της είπε ότι θα είναι «ο δεύτερος μπαμπάς της».

Χρύσα Φώσκολου

Χρύσα Φώσκολου

Μόνο βελούδινο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το διαζύγιο της Χρύσας Φώσκολου με τον Γιώργο Παπαδάκη που λίγο πριν την μεταγραφή της στο OPEN δήλωνε για τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» τα καλύτερα: «Ο Γιώργος είναι αυστηρός, απαιτητικός, ενημερωμένος για όλα και αυτό με βοήθησε να γίνω και εγώ απαιτητική, πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους συνεργάτες μου. Έμαθα να είμαι συνεπής, να ακούω τι έχουν να μου πουν οι τηλεθεατές και να βλέπω την επικαιρότητα από όλες τις πλευρές της».