Μαρία Σπυράκη: «Είχε γεμίσει το κοστούμι μου αίμα, απέβαλα με βίαιο τρόπο μέχρι να φτάσω στο κανάλι»

Η Ευρωβουλευτής σε μία προσωπική αποκάλυψη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Σπυράκη: «Είχε γεμίσει το κοστούμι μου αίμα, απέβαλα με βίαιο τρόπο μέχρι να φτάσω στο κανάλι»

Λίγο καιρό μετά την αθώωσή τους από το Ευρωκοινοβούλιο, η Μαρία Σπυράκη μίλησε για την εν λόγω υπόθεση που απερρίφθη, στην Super Κατερίνα και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Πέρα ωστόσο από τις καταγγελίες απέναντι σε Έλληνες Ευρωβουλευτές, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον πρόσφατα, αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή από την εποχή που ήταν δημοσιογράφος, όταν απέβαλε στο αυτοκίνητό της.

«Ο τελευταίος χρόνος ήταν τέρμα ζόρικος για μένα και την οικογένειά μου. Έπρεπε να δουλεύω πολύ, γιατί ευτυχώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συνέχισε να με εμπιστεύεται, να έχω δύο εφήβους στο σπίτι, και συγχρόνως να έχω μία εκκρεμότητα με τη δικαιοσύνη, που όχι μόνο με δυσφήμισε, αλλά μου προκάλεσε ένα δυσανάλογο βάρος στην καθημερινότητά μου. Ευτυχώς η δικαιοσύνη αποδόθηκε, και η υπόθεση απερρίφθη», είπε αρχικά η Μαρία Σπυράκη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες υποθέσεις Ελλήνων Ευρωβουλευτών, που είδαν το φως της δημοσιότητας: «Τα παιδιά μου προβληματίστηκαν, δεχόμουν ερωτήσεις του τύπου “Βρέθηκαν λεφτά στο σπίτι μίας ευρωβουλευτού, δεν μας αφορούν εμάς αυτά μαμά, έτσι δεν είναι;”. Θα κάνω ό,τι πρέπει για να νιώσω καλύτερα. Με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχουμε μιλήσει, γιατί αυτές οι υποθέσεις έχουν και μία διάσταση προσωπική. Πιστεύω ότι έκανε κι εκείνος το σωστό ζητώντας την άρση ασυλίας του. Ούτε με την Εύα Καϊλή έχουμε μιλήσει. Η διάθεσή μου είναι να κατέβω και στις επόμενες εκλογές, αλλά δεν είναι δική μου απόφαση».

Δείτε επίσης: «Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να...» - Το αφοπλιστικό σχόλιο του Νίκου Μάνεση για την Μαρία Σπυράκη

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σπυράκη για την αποβολή που είχε

Σε προσωπικό επίπεδο, η Μαρία Σπυράκη ανέφερε: «Ήμουν έγκυος τον Δεκέμβριο του 2004, τότε που είχε γίνει το τσουνάμι. Δεν το ήξερα. Καταλάβαινα ότι είχα μία μεγάλη αδυναμία και μέχρι να μπω στο αυτοκίνητό μου και να φτάσω στο κανάλι που δούλευα τότε, στο Alter, είχε γεμίσει το κοστούμι μου αίμα. Ανακάλυψα ότι είχα αποβάλει με έναν πολύ βίαιο τρόπο. Ήταν μία εγκυμοσύνη που ήταν στους πρώτους τρεις μήνες».

Και κατέληξε στέλνοντας μήνυμα ελπίδας σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες: «Νομίζεις ότι αποκολλάται ένα μέρος του εαυτού σου κι ότι είσαι πια ανίκανη να κάνεις το οτιδήποτε, αλλά τελικά και με τη βοήθεια της επιστήμης έφερα στον κόσμο δύο παιδιά το 2008. Τα όπλα της επιστήμης είναι πάρα πολλά και θα πρέπει να τα ενεργοποιήσετε όλα. Να μην μασάτε και να ξέρετε ότι είμαστε πολύ πιο δυνατές από ό,τι φαίνεται».