Έξαλλος ο Αντρέας Μικρούτσικος: «Αυτό είναι χιούμορ; Αυτός ο εξυπνακισμός δεν έχει νόημα...»

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Αντρέας Μικρούτσικος: «Αυτό είναι χιούμορ; Αυτός ο εξυπνακισμός δεν έχει νόημα...»

Τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ώστε να τοποθετηθούν για τις φήμες που τους θέλουν να παίρνουν τη θέση του Γιώργου Αυτιά, με δεδομένο ότι εκείνος σταματάει τη δημοσιογραφία για να βάλει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές. Τα όσα είπαν, ωστόσο, προκάλεσαν την οργή του Αντρέα Μικρούτσικου.

Ή μάλλον όσα δεν είπαν, αφού αντί να απαντήσουν σε κάποια από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, επέλεξαν να την ειρωνευτούν. «Πού πηγαίνει ο Αυτιάς; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω. Γιατί να φύγει ο Αυτιάς; Σήμερα τον είδα εδώ, μια χαρά μας καλημέρισε, κάναμε αλλαγή σκυτάλης στην εκπομπή», είπε σε έντονο ύφος ο Γιάννης Πιτταράς.

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: «Ήμουν πολύ χάλια με τα σχόλια του Αντρέα Μικρούτσικου»

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα απ' αυτά που μας λέτε, ο σταθμός θα πάρει τις αποφάσεις κι εμείς θα υπηρετήσουμε αυτό που θα μας πει ο σταθμός. Πάντως καλά είμαστε εκεί που είμαστε, δόξα τω Θεώ ευχαριστημένοι», απάντησε με τη σειρά του πιο ήπια ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ενώ δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τη Μαρία Αναστασοπούλου να επιστρέφει..

Κλείνοντας ο Γιάννης Πιτταράς έκανε λογοπαίγνιο με τον τίτλο της εκπομπής τους, λέγοντας στην κάμερα: «Δεκατιανό τρώτε; Να τρώτε». Και κάπου εκεί τον λόγο πήρε ο Αντρέας Μικρούτσικος που δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Η εκνευρισμένη απάντηση του Αντρέα Μικρούτσικου

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, ο παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων: «Τώρα συγγνώμη, αυτό τι είναι; Εξυπνακισμός είναι ή χιούμορ; Αν είναι έτσι ούτε δεκατιανό τρώω ούτε πρωινό. Αν δεν είναι μαθημένοι υπάρχει και η σιωπή. Αυτός ο εξυπνακισμός δεν έχει νόημα».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα: