Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Θέλω να σου πω γιατί είμαι στενοχωρημένος! Με πήρε από κάτω...» - Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την εξομολόγηση στον αέρα του ΣΚΑΙ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Θέλω να σου πω γιατί είμαι στενοχωρημένος! Με πήρε από κάτω...» - Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την εξομολόγηση στον αέρα του ΣΚΑΙ

Η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαρτίου, υποδέχθηκε στο πλατό του Fay's Time στο κανάλι του ΣΚΑΙ, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για να μαγειρέψει μαζί του. Ο ίδιος, ωστόσο, μόλις εκείνη βρέθηκε στο πλευρό του, θέλησε να της εξομολογηθεί τι του συνέβη το πρωί της ίδιας ημέρας, που τον στενοχώρησε.

Ο διάσημος μάγειρας θέλησε να βγάλει νέα ταυτότητα και γι' αυτό χρειάστηκε να τον ξαναμετρήσουν στο αστυνομικό τμήμα και να καταγράψουν ποιο είναι το ύψος του. Η μέτρηση, όμως, έδειξε άλλο νούμερο από αυτό που γνώριζε τόσο καιρό εκείνος και απογοητεύτηκε, χωρίς να μπορεί να πιστέψει πως συνέβη αυτό.

Δείτε επίσης: «Η εκπομπή μας πώς λέγεται;» - Αδιανόητη γκάφα στον αέρα του ΣΚΑΪ από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Το περιστατικό με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που άφησε άναυδη τη Φαίη Σκορδά

«Θέλω να σου πω γιατί είμαι στενοχωρημένος. "Μπήκα" 7 πόντους, πώς γίνεται αυτό; Πήγα να βγάλω σήμερα τη νέα ταυτότητα, την καινούργια, και κάθομαι εκεί πέρα και με μετράει ο άνθρωπος. Μου λέει ότι είμαι 1,80. Του λέω "ρε αδερφέ δεν γίνεται να είμαι 1,80, η παλιά λέει 1,87" και όντως ήμουν 1,87. Πώς γίνεται να "μπήκα" 7 πόντους και να φάρδυνα δύο μέτρα; Παιδί μου, τον έβαλα και με ξαναμέτρησε. Συνειδητοποιώ ότι γερνάω και αυτό έχει να κάνει με το ότι "μπαίνεις". Εγώ σε όλα πρωτοπορώ. Με πήρε από κάτω κατευθείαν, μη φέρεις μέτρο», είπε χαρακτηριστικά ο σεφ, με την παρουσιάστρια να μην πιστεύει στα αυτιά της.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σκαρμούτσος - «Πήγα να πεθάνω τρεις φορές από υπερβολική δόση ηρωίνης»