Πέτρος Συρίγος: «Εκείνη τη στιγμή...» - Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Καινούργιου από το Super Κατερίνα και τον τσακωμό με τον Θέμη Μάλλη

«Κάνω τη δουλειά μου και τους παρακολουθώ σαν να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέτρος Συρίγος: «Εκείνη τη στιγμή...» - Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Καινούργιου από το Super Κατερίνα και τον τσακωμό με τον Θέμη Μάλλη

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε τον Πέτρο Συρίγο, στον οποίο οι συνεργάτες του στο Super Κατερίνα του ετοίμασαν ολόκληρη έκπληξη για τα γενέθλιά του (δείτε εδώ), και έτσι ο ίδιος στάθηκε να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις μπροστά της.

Ο διάσημος σεφ, λοιπόν, απάντησε για τις σκέψεις του σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον και την πιθανότητα αποχώρησης από την εκπομπή του ALPHA, ενώ αναφέρθηκε και στο σκηνικό της αποχώρησης της Κατερίνας Καινούργιου από το πλατό, πριν από λίγες ημέρες, μετά από μία έντονη διαφωνία με τον Θέμη Μάλλη (δείτε εδώ το βίντεο και το παρασκήνιο του τσακωμού).

Η αποκάλυψη του Πέτρου Συρίγου για την συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου

«Περνάω πάρα πολύ ωραία στην εκπομπή. Νομίζω ότι έχω βρει το λιμάνι μου, την Κατερίνα την λατρεύω. Δεν έχουμε κάνει προς το παρόν συζητήσεις για του χρόνου. Υπάρχει η πρόθεση να παραμείνω, γιατί περνάω ωραία. Μου λένε πολλοί ότι υπάρχει ένταση. Κάνω τη δουλειά μου και τους παρακολουθώ σαν να κάθομαι στον καναπέ μου», είπε αρχικά για την συνεργασία του με την ξανθιά παρουσιάστρια, τις βλέψεις του, αλλά και τις εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Έπειτα, δήλωσε συγκεκριμένα για το περιστατικό με τον αρχισυντάκτη: «Επειδή κι η Κατερίνα είναι άνθρωπος, όπως κάθε άνθρωπος, μπορεί να θέλει να λύσει μια παρεξήγηση, να λύσει το οτιδήποτε. Όταν είσαι live και σε βλέπει ο κόσμος δεν σημαίνει ότι παύεις να είσαι άνθρωπος. Οπότε εκείνη τη στιγμή έτσι ένιωσε κι έτσι έκανε, γιατί είναι πραγματική, αληθινή, αυτό που θέλει θα το πει κι αυτό που θέλει θα το κάνει».