Πέτρος Συρίγος: Γενέθλια για τον σεφ της Super Κατερίνα – Η έκπληξη που του έκαναν οι συνεργάτες του

Συγκινημένος στην πρώτη του αντίδραση on air

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πέτρος Συρίγος: Γενέθλια για τον σεφ της Super Κατερίνα – Η έκπληξη που του έκαναν οι συνεργάτες του

Μία ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή (3/3) για τον Πέτρο Συρίγο, καθώς ο σεφ της Super Κατερίνα γιόρταζε τα γενέθλιά του. Έχοντας στο πλευρό του συνεργάτες, και φίλους πλέον, από την εκπομπή του Alpha άναψε το πούρο του και έσβησε τα κεράκια του σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτή δεν ήταν ωστόσο η τελευταία έκπληξη που τον περίμενε, αλλά του επιφύλασσαν και άλλη μία στον αέρα το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου. Την ώρα που ξεκινούσε η στήλη της μαγειρικής, άρχισε να παίζει διαφορετική υπόκρουση με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να φέρνουν μία τούρτα στον σεφ για να του ευχηθούν και στον αέρα.

Δείτε επίσης: Πέτρος Συρίγος: «Eξαιρετικό παιδί, ζούσε με...» - Η αποκάλυψή του για τον παίκτη του MasterChef, Μάριο

Ο σεφ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στον αέρα για τη νέα έκπληξη, και αποκάλυψε ότι έγινε 36. «Δεν έχετε σταματήσει τις εκπλήξεις. Ευχαριστώ πάρα πολύ, και ευχαριστώ για όλα τα καλά λόγια που είπες για εμένα, με συγκίνησες» είπε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου. Ο Πέτρος Συρίγος αναφερόταν στην ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια για εκείνον.

Η ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Πέτρο Συρίγο

Το απόγευμα της Κυριακής η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα ποστ στο Instagram για τον συνεργάτη της. «Χρόνια πολλά σ' έναν από τους καλύτερους συνεργάτες της ζωής μου. Σ' έναν εξαιρετικό σεφ, άψογο επαγγελματία, μα πάνω απ όλα ένα φανταστικό παιδί με υπέροχη ψυχή... Ίσως ο πιο διακριτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση. Να σε χαιρόμαστε και εμείς στη Super Κατερίνα, αλλά και η υπέροχη οικογένεια σου», έγραψε η παρουσιάστρια, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν πολλοί εκείνοι που συμφώνησαν μαζί της.