Γιώργος Λιάγκας - Η αμήχανη ερώτηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τα ταξίδια τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;»

Η ξεκάθαρη απάντησή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Η αμήχανη ερώτηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τα ταξίδια τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;»

Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σήμερα Τρίτη 5/3, μίλησε για την ζωή της. Η επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση που πήρε να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων, μια κίνηση που είναι καλό να κάνει κάθε γυναίκα.

Στην αρχή της συνέντευξη της ωστόσο, δέχτηκε μια αμήχανη ερώτηση από τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή μια αναφορά που έκανε στην καθημερινότητα της και τα ταξίδια που κάνει συχνά πυκνά.

Η αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα

«Τα ταξίδια αυτά τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;» ήταν η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα.

«Τα πληρώνω, δουλεύω γιατί προφανώς μου αρέσει να είμαι άνετη οικονομικά για να κάνω αυτά τα ταξίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε η χ, ψ Αθηνά Οικονομάκου γι’ αυτόν τον λόγο. Όλοι δεχόμαστε σχόλια από τη στιγμή που υπάρχει προβολή, ξέρεις ότι είναι στο παιχνίδι κι αυτό» ανέφερε η γνωστή influnecer. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάει τα χρήματά του όπως θέλει» απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Οι πηγές εισοδημάτων σου ποιες είναι;» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι το μαγαζί με τα ρούχα, το online shop μου και κάποια προϊοντικά από το Instagram. Και τα διάφορα τηλεοπτικά που υπήρχαν κατά καιρούς» ήταν η απάντηση της Αλεξάνδρας.

Αφορμή για να γίνει αυτή η συζήτηση στάθηκε η πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου για το ταξίδι της στο Ντουμπάι. Η ηθοποιός δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων για την προβολή της χλιδάτης ζωής που έκανε σε πανάκριβο ξενοδοχείο - δείτε εδώ τα σχόλια.