Μπήκε στο πλατό του Super Κατερίνα και έδειξε την κοιλίτσα της - «Είμαι 7 μηνών έγκυος, πάω σε 2 εβδομάδες»

Οι ευχές και τα τρυφερά λόγια στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπήκε στο πλατό του Super Κατερίνα και έδειξε την κοιλίτσα της - «Είμαι 7 μηνών έγκυος, πάω σε 2 εβδομάδες»

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι συνεργάτιδα της Κατερίνα Καινούργιου και έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα στον αέρα του ALPHA σήμερα Τρίτη 5/3, όταν η παρουσιάστρια της ζήτησε να μπει στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, η οποία είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή πριν από μερικές εβδομάδες (δείτε εδώ). Πλέον βρίσκεται στον 7ο μήνα κύησης και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλίτσα της τον γιο της, καθώς περιμένει αγοράκι.

Οι τρυφερές ευχές της Καινούργιου στην δημοσιογράφο

«Είσαι πιο όμορφη από ποτέ. Με το καλό ο μπέμπης μας. Και σε ευχαριστούμε που είσαι τόσο μάχιμη και με τόση αγάπη δουλεύεις και έχεις την δύναμη πραγματικά. Εντωμεταξύ έλεγα πριν δες το πλάνο σου. Δείξε λίγο την κοιλίτσα», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είσαι μια κούκλα. Πιο ωραία είσαι έγκυος. Να πάρω λίγη ενέργεια. Έχει κατέβει το κεφάλι προς τα κάτω. Ίδια εσύ θα είναι. Είσαι αγορομάνα», της είπε μόλις μπήκε στο πλατό.

«Είσαι η πρώτη που μου είχε πει ότι θα κάνω αγοράκι. Αγοράκι ήθελα. Έλεγα γερό να είναι και ότι να είναι αλλά ήθελα αγοράκι. Είμαι 39 χρονών», της απάντησε η Μαρία Βλάχου φανερά χαρούμενη και συγκινημένη.

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων