Στο νοσοκομείο η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το πρωί της Τρίτη 5/3, η Χρύσα Μιχαλοπούλου, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τα social media. H γνωστή ηθοποιός δεν κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις για την προσωπική της ζωή και καθημερινότητα, όμως σήμερα θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της με τους ακολούθους της.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από περίπου δύο χρόνια η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Το ζευγάρι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όμως να γίνονται στόχος με τις εμφανίσεις τους να είναι σπάνιες (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου από το νοσοκομείο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, λοιπόν, δημοσίευσε στον προωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία απο το νοσοκομείο και την ακτινογραφία με τον αστράγαλό της. Ωστόσο δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες. «Καλημέρα είπαμε; Δεν νομίζω!», έγραψε η ηθοποιός.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΡΥΣΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι δηλώσεις της για την οικογένειά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου την Κυριακή 17/12 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με την ηθοποιό να παραχωρεί μια σπάνια συνέντευξη μιλώντας τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την οικογένειά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μέσα από όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη της η ηθοποιός αντιλαμβανόμαστε το πόσο έτοιμη ήταν εκείνη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου να παραδέχεται, πως ήθελε να γίνει μικρή σε ηλικία μητέρα.

«Εγώ έχω ξανανιώσει τώρα με το μωρό. Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα. Το παιδί δεν ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου, ήθελα πάντα να γίνω νέα μαμά. Το νέα μου καθόταν κάπως πολύ όμορφα. Το φοβερό είναι ότι όταν ήρθε ο μικρός για εμένα δεν άλλαξε τίποτα, ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Λίγο είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο ότι μπορείτε να φύγετε τώρα και είπα ότι ωραία με εμπιστεύονται.

Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και είναι και φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα σε 10 χρόνια και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ. Με τον Λεωνίδα γνωριστήκαμε με μία πολύ βαρετή συζήτηση στο instagram πριν από την καραντίνα», είπε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.