Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είχε να κάνει με το γεγονός ότι εμβολιάστηκα! Χτύπησε στον θυροειδή μου και...», «Εμένα έφευγαν τούφες από τα μαλλιά» - Το πρόβλημα υγείας και η εξομολόγηση της Καινούργιου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είχε να κάνει με το γεγονός ότι εμβολιάστηκα! Χτύπησε στον θυροειδή μου και...», «Εμένα έφευγαν τούφες από τα μαλλιά» - Το πρόβλημα υγείας και η εξομολόγηση της Καινούργιου

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο αυτοκίνητό της, και η ίδια στάθηκε να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις σε αυτή. Μίλησε για την επιστροφή του The Booth, η οποία συζητιέται έντονα τον τελευταίο καιρό, με την ίδια να δηλώνει παρόλα αυτά πως δεν γνωρίζει κάτι και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί προς το παρόν.

Αναφέρθηκε, όμως, και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λόγω covid, όπου τα μαλλιά της άρχισαν να πέφτουν. Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, ακούγοντας τις δηλώσεις της εξομολογήθηκε μία δικής τρομακτική και αντίστοιχη εμπειρία της.

Το πρόβλημα υγείας της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Δεν το βίωσα τόσο άσχημα. Γενικά αυτά τα θέματα δεν τα παίρνω σοβαρά. Μπαίνω κατευθείαν στη λύση. Τα μαλλιά μου είναι ένα αξεσουάρ, οπότε μου αρέσει να αλλάζω, να μεταμορφώνομαι, να κάνω άλλα χρώματα, να τα κόβω, να τα μακραίνω, οπότε δεν το πήρα κατάκαρδα. Αν προερχόταν από μία σοβαρή κατάσταση υγείας, θα ήταν τελείως διαφορετικό. Εμένα είχε να κάνει με το γεγονός ότι εμβολιάστηκα για τον κορωνοϊό την ίδια μέρα που νόσησα. Οπότε πήρα διπλή δόση του ιού, "χτύπησε" τον θυροειδή μου και κατ' επέκταση τα μαλλιά μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός (δείτε εδώ τι θα την ταλαιπωρεί στο υπόλοιπο της ζωής της) και αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Για εμένα το θέμα των μαλλιών είναι πολύ ευαίσθητο. Κι εγώ το έχω βιώσει στο παρελθόν, όταν ήμουν κορίτσι. Ήταν τότε που έδινα Πανελλαδικές και είχα και πάρα πολλά ψυχοσωματικά που έπρεπε να αντιμετωπίσω τότε, όπως και πάρα πολλά παιδιά τότε. Ήταν και οι χρονιές που δίναμε τα 13 μαθήματα. Θυμάμαι να κάνω έτσι και να φεύγουν τούφες. Δηλαδή, σε περιόδους άγχους, πάρα πολλές γυναίκες χάνουν τα μαλλιά τους. Τώρα δεν μιλάμε για ασθένειες κλπ. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη που να είμαστε καλά γιατί τώρα και βάζεις και βγάζεις και είναι το λιγότερο που θα πρέπει να μας απασχολεί. Να είμαστε καλά».

Δείτε επίσης: «Δεν κάνω τίποτα πια! Έχω βγάλει τα...» - Τέλος οι αισθητικές επεμβάσεις για την παρουσιάστρια του Alpha