Τέτη Σχοινάκη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέτη Σχοινάκη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της

Η Τέτη Σχοινάκη έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου και αφού αποκαλύφθηκε η επιθυμία της για την κηδεία της, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς της καλούνται να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία και να την τιμήσουν με την παρουσία τους. Πρόκειται για μία σπουδαία ηθοποιό, η οποία μπορεί να μην είχε κοντά της την οικογένειά της, όπως αποκάλυψε πολύ καλή της φίλη, ωστόσο ήταν πολύ αγαπητοί στους συνεργάτες και στον κόσμο που την γνώρισε από τους ρόλους της.

Η ανακοίνωση για την κηδεία της Τέτης Σχοινάκη

«Αύριο Τετάρτη 6 Μάρτη στις 12 από το δημοτικό κοιμητήριο του Βύρωνα αποχαιρετάμε την αγαπημένη μας φίλη και συνάδελφο Τέτη Σχοινάκη...», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Το ξέσπασμα της Άννας Φόνσου για όσα γράφτηκαν μετά τον θάνατό της

Οι δικοί της άνθρωποι, έκτοτε, ανάμεσά τους και η Άννα Φόνσου, βυθίστηκαν το πένθος και την θλίψη. Η ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την αγαπημένη της φίλη την οποία δεν πρόλαβε να δει πριν εκείνη φύγει από τη ζωή, ωστόσο αργότερα, ξέσπασε μέσα από το προφίλ που διαχειρίζεται στο Instagram για το "Σπίτι του Ηθοποιού", για το γεγονός πως ορισμένοι δημοσιογράφοι και sites χρησιμοποιούν απρεπείς χαρακτηρισμούς που σπιλώνουν τη μνήμη της πρώτης.

«Θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε βάζετε ταμπέλα “sex symbol” για τη φίλη μου Τέτη Σχοινάκη. Υπήρξε πολύ καλή ηθοποιός με ποιότητα και το απέδειξε όταν τα παράτησα όλα για να ασχοληθεί μόνο με το θέατρο. Υπήρξε πολύ σεμνός και αξιοπρεπής άνθρωπος όταν εδώ και δύο χρόνια πάλευε μόνη της χωρίς να ενοχλήσει κανέναν. Σας παρακαλώ πολύ προσοχή πώς εκφράζεστε», έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της Τέτης Σχοινάκη.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΥΠΟΥ SEX SYMBOL ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΈΤΗ ΣΧΟΙΝΑΚΗ... ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...

Posted by Actors House on Monday, March 4, 2024