Τριαντάφυλλος: «Ούτε με σφαίρες δεν ξανακάνω καλοκαιρινή εκπομπή, να περάσω αυτό ξανά...»

Δεν πήγε καλά αυτό...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: «Ούτε με σφαίρες δεν ξανακάνω καλοκαιρινή εκπομπή, να περάσω αυτό ξανά...»

Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως μέλος καλοκαιρινής εκπομπής, ενώ συμφώνησε με την άποψη της Κατερίνας Καινούργιου ότι δεν κάνει για τον ρόλο του παρουσιαστή.

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στην πρόσφατη εμφάνισή του στο J2US, όπου συμμετείχε στο παρελθόν και τώρα εμφανίστηκε ως guest. «Όποιος πάει στο J2US το αγαπάει είναι ένα μαγικό show. Μου είχε λείψει. Κάποια παιδιά που είχαν πάει στο Survivor ήθελαν να πάνε εκεί, αλλά δεν τους έκατσε... Δεν ήταν μόνο ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που θα ήταν πολύ καλός εκεί, θα έδινε ωραίο show», είπε αρχικά στην κάμερα του Star.

Όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου, που είπε ότι δεν κάνει για παρουσιαστής, απάντησε: «Τραγουδιστής είμαι, καλά λέει. Είναι σαν να σου λέω εγώ να μου φέρουν την Κατερίνα Καινούργιου στο μαγαζί να τραγουδήσει και θα πω: “Παιδιά, η Καινούργιου δεν κάνει για τραγούδι”, είναι φυσιολογικό. Στην εκπομπή ήμουν σαν πολυεργαλείο στο πάνελ, όχι παρουσιαστής, αλλά όλα καλά».

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος – Κωνσταντίνος Βασάλος: Τέλος στην κόντρα τους! H on air πρόταση για συνεργασία

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στις δηλώσεις του Βασάλου

Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για τις εκπομπές λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να μιλάει και να λέει ό,τι θέλει. Δημοκρατία έχουμε. Δικιά του είναι η ζωή. Ο Βασάλος είναι ο Βασάλος και μπορεί να λέει ό,τι θέλει, από τη στιγμή που είναι αναγνωρίσιμο άτομο, έχει κάνει κάποια πράγματα, έχει πάει σε ριάλιτι, έχει κάνει παρουσιαστής, σχολίασε... Και;».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ξανακάνει καλοκαιρινή εκπομπή στο Open, ήταν κάθετος. «Ούτε με σφαίρες... Θα περάσω όλο αυτό εγώ ξανά; Δεν μπορώ, δεν... Ήταν πολύ δύσκολο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.