Ο Αλέξης Κούγιας για τη δικαστική διαμάχη με τον Λαζόπουλο: «Βλέπετε το ύψος μου, θα είμαστε μαζί εκεί να μετρηθούμε»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Μαρινέλλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δικαστική διαμάχη του με τον Λάκη Λαζόπουλο. «Γελάω… Για γέλια είναι αυτά. Αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη για όσα έχει κάνει εις βάρος μου τόσα χρόνια που βέβαια, η πορεία της ζωής έδειξε πόσα ψέματα έλεγε για μένα. Άλλωστε κι εσείς βλέπετε το ύψος μου. Θα είμαστε μαζί εκεί να μετρηθούμε», είπε αρχικά ο ποινικολόγος.

Και συμπλήρωσε όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης: «Τόσα χρόνια με δυσφήμιζε ακραία. Του είχα κάνει αγωγές και μηνύσεις στην αρχή. Ήρθε ο δικηγόρος του, μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά άνθρωποι αυτού του χαρακτήρα και της προσωπικότητας, τη συγγνώμη την έχουν για τα προσχήματα».

Δείτε επίσης: Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει τον λόγο για την αναβολή της δίκης με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Έπρεπε να γίνει έλεγχος των καρκινικών κυττάρων»

Αλέξης Κούγιας: «Δεν έχω φλέβα στα χέρια μου από τις εξετάσεις»

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε επάνω και στους ισχυρισμούς από τον δικηγόρο του Λάκη Λαζόπουλου, ότι δεν είχε λόγο να μην εμφανιστεί στην πρόσφατη δίκη ανάμεσά τους: «Θέλω να καταγγείλω αυτόν τον συνάδελφο, ο οποίος τόλμησε να πει ότι το πρόβλημα που επικαλέστηκα στη δίκη του Λαζόπουλου δεν ήταν αληθινό, αλλά προσχηματικό για να αναβληθεί η δίκη. Τις επόμενες ημέρες θα του υποβάλλω και μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, θα τον καταγγείλω και στον σύλλογο. Σε αυτά τα θέματα δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτι. Αν δείτε δεν έχω φλέβα στα χέρια μου από τις εξετάσεις».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, ο ποινικολόγος αναφέρθηκε και στη σχέση φιλίας χρόνων που τον δένει με την Μαρινέλλα: «Είμαστε σαν αδέρφια εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι δικηγόρος της, βάφτισε Χριστιανή την πρώτη μου γυναίκα, μας πάντρεψε... Στην πορεία της ζωής χαθήκαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μία πολύ μεγάλη αγάπη και εκτίμηση, που δεν μπορεί να αλλάξει και είναι παντοτινή. Απολαμβάνω το μεγαλείο αυτής της γυναίκας, που έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, και παραμένει η Μαρινέλλα».