Μαρία Λόη: Η συγκλονιστική αλλαγή στην εμφάνισή της - Που είναι σήμερα και τι κάνει

«Εγώ στην ουσία δεν ήμουν σεφ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η η Klavdia στην εκπομπή The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 6/3 (δείτε εδώ), η Μαρία Λόη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα και να ζήσει μόνιμα στην Αμερική.

Ο πραγματικός λόγος που η Μαρία Λόη έφυγε από την Ελλάδα

«Έφυγα από την Ελλάδα πιο νωρίς από την κρίση. Μου άρεσε αυτή η απόφαση που πήρα γιατί μου έκαναν μια πρόταση εκεί για μια άλλη δουλειά, πήγα όμως και ασχολήθηκα πάλι με τα φαγητά. Μετά ήρθαν και όλα αυτά τα κανάλια καθημερινά. Τον πρώτο καιρό δεν είχα δυσκολίες στην Αμερική , όχι...

Δείτε επίσης: Ματίνα Νικολάου: «Η Βάνια υπάρχει πάντα μέσα μου, δεν ένιωσα ότι θα μπορούσα να στιγματιστώ»

Να πω όμως και κάτι τώρα. Εγώ στην ουσία δεν ήμουν σεφ, εντάξει; Να μην λέμε. Άσχετα, τώρα, αν παίρνω το πρώτο βραβείο στο Λος Άντζελες ως η καλύτερη σεφ από τα κανάλια και όλα αυτά! Πριν ήμουν λομπίστρια, ήξερα τι ακριβώς θέλουν αυτές οι μεγάλες εταιρείες στην ουσία. Δεν μου ήταν λοιπόν δύσκολο να τους καταλάβω και έτσι βρέθηκα και άνοιξα αμέσως εστιατόριο. Αμέσως, στον πρώτο μήνα»

«Στην καραντίνα δεν κλείσαμε καθόλου και στέλναμε δωρεάν φαγητά στα νοσοκομεία και στην πυροσβεστική. Μου έδωσαν και βραβείο στη Νέα Υόρκη ως ο »ήρωας της γειτονιάς» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε την συνέντευξη από το 13.22