Ανδρέας Μικρούτσικος: «Να ντυθείς...» - Η απίστευτη ατάκα για την Δανάη Μπάρκα που έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να "παγώσει"

«Είναι λίγο δύσκολό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Να ντυθείς...» - Η απίστευτη ατάκα για την Δανάη Μπάρκα που έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να

Ένα απίστευτό σχόλιο έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 7/3, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, που αποδυκνεί περίτρανα ότι το θέμα ανάμεσα σε εκείνη και την Δανάη Μπάρκα δεν έχει κλείσει.

Υπνεθυμίζουμε ότι εδώ και αρκετές ημέρες έχει γίνει χαμός με την φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα να φιλιέται με τον πρωήν της Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, με τις δυο παρουσιάστριες αλλά και τους συνεργάτες τους να πετάνε τα καφιά τους μέσα από τις εκπομπές τους.

Η σπόντα του Ανδρέα Μιρκούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου

Αφορμή για την σπόντα που "πέταξε" σήμερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην παρουσιάστριας, στάθηκε η είδηση ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα παρουσιάσει το Καρναβάλι στον Δήμο Σαρωνικού. Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τους συνεργάτες της τι να ντυθεί φέτος στις Απόκριες με τον συμπαρουσιαστή της να παντά:

«Να ντυθείς Μπάρκα...»

«Είναι λίγο δύσκολό. Δεν θα ντυνόμουν ούτε Μπάρκα, ούτε Λιάγκας, ούτε Φαίη, ούτε Μενεγάκη» απάντησε η Κατερίνας Καινούργιου.

Η ψυχολογική της Καινούργιου μετά την αποκάλυψη για Τσαγκρίδη & Μπάρκα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του Happy Day στον ALPHA, σχολίασαν τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα έχει πληροφορηθεί σχετικά ήδη έχει κάνει unfollow την άλλοτε καλή της φίλη. Μάλιστα, την Κυριακή 25/2 συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην σύντροφό της και μόλις έμαθε για την παρουσία του στο ίδιο μαγαζί, αποχώρησε γρήγορα φανερά στεναχωρημένη.

«Η Κατερίνα στεναχωρήθηκε. Τη ενόχλησε που η Δανάη ήταν δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα. Η Κατερίνα σύστησε την Δανάη τον Φίλιππο σε παρέα, Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν πολύ σοβαρή σχέση. Η ενόχληση της Κατερίνα ήταν πως είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά και στην ζωή της», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες η Κατερίνα Καινούργιου όταν είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες περί ερωτικής σχέσεις ανάμεσα τους, στην εκπομπή της είχε αναφέρει πως εκείνη τους γνώρισε και δεν πιστεύει πως η Δανάη Μπάρκα θα της έκανε κάτι τέτοιο - δείτε εδώ το βίντεο.