H Φαίη Σκορδά στηρίζει τον Άρη Μακρή μετά τον σάλο με την Βέλλη: «Για εμένα δεν είναι αυτός και μπορεί να...»

«Μου κάνει εντύπωση που αναφέρεται στη youtuber...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την δική της τοποθέτηση θέλησε να κάνει η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της Fay's Time, το πρωί της Πέμπτης 7/3, σχετικά με το περιστατικό κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της τον οποίο δεν έχει κατονομάσει.

Αφορμή για το σχόλιο της παρουσιάστριας, στάθηκε ο σάλος που έχει ξεσπάσει, μετά την μακροσκελή ανάρτηση του Άρη Μακρή, καθώς πολλοί θεωρούν ότι εκείνος είναι ο θύτης αλλά και την απάντηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, μέσα από τα social media.

Η τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Άρη Μακρή

«Όταν μία γυναίκα, ένας άνθρωπος, βγαίνει δημόσια και θέλει να μοιραστεί ένα προσωπικό βίωμα και αυτό μπορεί να βοηθήσει να αισθανθείς ότι ‘και σε εμένα έγινε αυτό’, ή ‘δεν φταίω κι εγώ’. Αυτές οι συμπεριφορές έχουν συνήθως μία επανάληψη, για καλό το έκανε, σωστό ήταν και το έβγαλε από μέσα της. Από εκεί και πέρα, εστιάζεις σε αυτό το γεγονός» είπε αρχικά

«Αισθάνομαι όμως, επειδή δεν αναφέρεται ξανά στο περιστατικό και ούτε το είχε ξαναναφέρει, κι επειδή υπονοείται από το post του Μακρή ότι μπορεί κάποιος να το κάνει για τα like, αν ήθελε θα είχε δώσε μία συνέντευξη σε ένα πιο κοινωνικό περιβάλλον και να αναφερθεί με λεπτομέρειες. Δεν το έκανε όμως. Ένα χρόνο δεν ξαναμίλησε για το περιστατικό.

Στο συγκεκριμένο θέλω να πω ότι εστιάζει στη φίλη της. Μου κάνει εντύπωση που αναφέρεται στη youtuber και όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό. Τώρα για τον Άρη Μακρή το ξεχωρίζω γιατί για εμένα δεν είναι αυτός και μπορεί να χάσει και τη δουλειά του» ανέφερε.

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Βαγγέλη Περρή

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε: «Το γνώριζα το γεγονός. Έχω δει την Άννα Μαρία σε άθλια κατάσταση. Σε άθλια σωματική και ψυχολογική, από τη σωματική συνήλθε, από τη ψυχολογική δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο... Δε νομίζω ότι είχε πάει στην αστυνομία, το θέμα της να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Και κυρίως ήθελε να δείξει μέσω της δημοσιοποίησης, ότι η κακοποίηση δεν έχει συγκεκριμένα κοινωνικά στρώματα που επισκέπτεται, μπορεί να συμβεί σε όλους, σε δυναμικές γυναίκες γιατί η Άννα Μαρία είναι ένα δυναμικό κορίτσι» ανεφερε αρχικά.

«Δε μπορώ να πω τίποτα για τον κ. Μακρή, δεν είναι δική μου δουλειά, για την Άννα Μαρία ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Δεν την έχω δει μόνο κακοποιημένη, αλλά φοβισμένη να αναζητά… Ξέρω ποιος ήταν. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι έχει γίνει αυτό που εξήγησε η Άννα Μαρία γιατί ήταν ένας άνθρωπος σε μεγάλη σύγχυση και αυτό που αναζητούσε ήταν η προστασία. Εγώ είδα τη μία φορά, από ό,τι μας έχει πει η ίδια δεν ήταν μία αλλά δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ήθελε να έχει σε προτεραιότητα την προφύλαξή του, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τη συμβολέψουμε πώς δε θα έχει άλλη σχετική επίσκεψη» είπε ο Βαγγέλης Περρής.