"Καταπέλτης" ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Προσπαθούν σαν τα πιράνχας να βγάλουν μια είδηση...» - Η επικοινωνία που είχε με τον Άρη Μακρή

«Έκανε μία ανάρτηση για να αποφορτιστεί ο ίδιος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 7/3, έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο βουλετής και πρόεδρος του ΣΕΗ, αναφέρθηκε στην μακροσεκλή ανάρτηση του Άρη Μακρή στην οποία απαντά για πρώτη φορά ξεκάθαρα για τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την ανάρτηση του τραγουδιστή, δημοσίευσε την δική της απάντηση μέσα από βίντεο της στα social media, πεντώντας αρκετά υπονοούμενα (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Άρη Μακρή

«Αν κάποιος κατηγορεί κάποιον μέσω διαδικτύου, δεν πρέπει να μας απασχολεί. Δεν υφίσταται, πρέπει να γίνει επίσημα σε αρμόδιο όργανο. Ο Άρης Μακρής έκανε μία ανάρτηση για να αποφορτιστεί ο ίδιος ή και να δείξει ότι παθαίνει ζημιά στη δουλειά του, μπορεί να του κόβουν δουλειές εξαιτίας αυτού, καλώς το έκανε. Αν τον διώξουν από δουλειά πρέπει να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του και αυτό γίνεται μέσω ΣΕΗ, γιατί είναι μέλος μου.

Έχω μιλήσει με τον Άρη Μακρή. Δημιουργείται μια ίντριγκα με τις κάμερες και τα κανάλια που προσπαθούν σαν τα πιράνχας να βγάλουν μια είδηση, που μπορεί και να μην ευσταθεί. Ακούω μια ατμόσφαιρα περίεργη και χαώδη»

Η τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά

Σήμερα μέσα από την δικής εκπομπή η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την δική της άποψη για τον σάλο που έχει ξεσπάσει: «Όταν μία γυναίκα, ένας άνθρωπος, βγαίνει δημόσια και θέλει να μοιραστεί ένα προσωπικό βίωμα και αυτό μπορεί να βοηθήσει να αισθανθείς ότι ‘και σε εμένα έγινε αυτό’, ή ‘δεν φταίω κι εγώ’. Αυτές οι συμπεριφορές έχουν συνήθως μία επανάληψη, για καλό το έκανε, σωστό ήταν και το έβγαλε από μέσα της. Από εκεί και πέρα, εστιάζεις σε αυτό το γεγονός» είπε αρχικά

«Αισθάνομαι όμως, επειδή δεν αναφέρεται ξανά στο περιστατικό και ούτε το είχε ξαναναφέρει, κι επειδή υπονοείται από το post του Μακρή ότι μπορεί κάποιος να το κάνει για τα like, αν ήθελε θα είχε δώσε μία συνέντευξη σε ένα πιο κοινωνικό περιβάλλον και να αναφερθεί με λεπτομέρειες. Δεν το έκανε όμως. Ένα χρόνο δεν ξαναμίλησε για το περιστατικό.

Στο συγκεκριμένο θέλω να πω ότι εστιάζει στη φίλη της. Μου κάνει εντύπωση που αναφέρεται στη youtuber και όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό. Τώρα για τον Άρη Μακρή το ξεχωρίζω γιατί για εμένα δεν είναι αυτός και μπορεί να χάσει και τη δουλειά του» ανέφερε.