Σαμπρίνα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το σχήμα με τον Χάρη Ακριτίδη

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν ήταν για την αφίσα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Σαμπρίνας από το σχήμα που θα εμφανιζόταν με τον Χάρη Ακριτίδη, ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού. Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρηση της πρώτης πριν από την πρεμιέρα τους, διαψεύδοντας ωστόσο ότι ο λόγος ήταν πως δεν της άρεσε η αφίσα, όπως ειπώθηκε.

Παρά τα όσα διαδραματίστηκαν μάλιστα, ο Χάρης Ακριτίδης εμφανίστηκε πολύ κεφάτος ανήμερα της Τσικνοπέμπτης στην εκπομπή, τραγούδησε Βασίλη Καρρά και δήλωσε πως είναι όλα καλά ανάμεσα σε εκείνον και την Σαμπρίνα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία τους.

Δείτε επίσης: Σαμπρίνα: «Δεν υπήρχε θέμα ζήλιας προς τις άλλες κοπέλες...» - Απαντά ξανά για την διακοπή της συνεργασίας της με τον Χάρη Ακριτίδη

Η αποκάλυψη του Χάρη Ακριτίδη για τη Σαμπρίνα

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την κοπέλα. Καλώς ή κακώς σε ένα σχήμα το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Υπήρχε περίπτωση να είχε πρόβλημα με κάποιο άτομο η κ. Σαμπρίνα και να τη διώξουμε; Μιλήσαμε τις πρώτες μέρες που έγινε το θέμα και όλα καλά. Αυτά συμβαίνουν στη δουλειά μας», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης και συμπλήρωσε: «Πριν από ένα χρόνο ήταν να ξαναδουλέψει η Σαμπρίνα και η Ελένη Καρουσάκη, αλλά χάλασε για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν στο σχήμα».

Στη συνέχεια μίλησε και για τις λεπτομέρειες που οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας τους, λέγοντας: «Δεν ζήλεψε τα κορίτσια του σχήματος, είναι μια θεά, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Κάτι άλλο συνέβη, νομίζω ότι υπήρχε μια άλλη πρόταση, καλύτερη, και την αποδέχτηκε. Συμβαίνουν αυτά στη δουλειά μας».