Ηλίας Βρεττός: «Η σύζυγός μου τσακώνεται μόνη της, είναι πολύ συχνές οι εκρήξεις της, και έντονες»

Τι δήλωσε για το τέλος του «Παζαριού» και για την απώλεια της γιαγιάς του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha για τη σχέση με τη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, για το «ταξίδι» του με το τηλεπαιχνίδι «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι» που ολοκληρώνεται σύντομα, αλλά και για την πρόσφατη απώλεια της γιαγιάς του.

«Η Αναστασία τσακώνεται λίγο μόνη της, είναι πολύ συχνές οι εκρήξεις της, και έντονες. Οπότε έχω πάρει το ρόλο του “πυροσβεστήρα” στη σχέση, σβήνω τις φωτιές με επιτυχία μέχρι στιγμής», είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός.

Δείτε επίσης: Ηλίας Βρεττός: «Τα σίδερα μέσα μου που για πρώτη φορά σας δείχνω...» - Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες 6 χρόνια μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε και για το τηλεοπτικού του μέλλον

Και συμπλήρωσε όσον αφορά το «Πιο Μεγάλο Παζάρι» που παρουσίαζε φέτος στον Alpha, και το επαγγελματικό του μέλλον: «Το Παζάρι ήταν για εμένα πολύ μεγάλη χαρά και τιμή, ένα ταξίδι πραγματικά απολαυστικό για εμένα. Υπάρχουν διάφορες τηλεοπτικές κουβέντες αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω κάτι σίγουρα».

Σχετικά το πρόσφατο «αντίο» που είπε στη γιαγιά του, ο Ηλίας Βρεττός δήλωσε: «Η γιαγιά μου έφτασε τα 103, μακάρι να πάρουμε τα χρόνια της. Οπωσδήποτε έφυγε ένας άνθρωπος πολύ αγαπημένος μου, είχα πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη γιαγιά μου. Αισθάνομαι ότι έχω έναν άγγελο εκεί ψηλά να με προσέχει, κι εγώ και η οικογένεια μου».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ηλία Βρεττού στην εκπομπή Happy Day στον Alpha: