Ελένη Μενεγάκη: «Κάνετε παρέα αυτή την περίοδο;» - Η αμήχανη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα

Είναι γνωστό πως οι δυο τους δεν μιλάνε πια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Κάνετε παρέα αυτή την περίοδο;» - Η αμήχανη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα

Στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης 7 Μαρτίου, ξεκίνησε μεγάλη συζήτηση για τις στολές που έχουν φορέσει όλα αυτά τα χρόνια διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να θυμάται κάποιες από τις πιο επικές στιγμές στην πρωινή εκπομπή που συμμετείχε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε εάν ο τελευταίος ντυνόταν ποτέ, με τον συνεργάτη της να της απαντά με νόημα, κάνοντας την παρουσιάστρια να εκφράσει μία απορία που του προκάλεσε αμηχανία. Παρόλα αυτά απάντησε και η κουβέντα συνεχίστηκε.

Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον Γιώργο Λιάγκα που τον έφερε σε δύσκολη θέση

  • Ελένη Μενεγάκη: Τον Γιώργο Λιάγκα τον ντύνατε ποτέ που ήταν και ψηλός;
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχω την ατάκα αλλά τώρα επειδή θα βγάλουνε... δεν θα το πω. Είναι αστεία αν κάναμε παρέα δεν θα υπήρχε θέμα.
  • Ελένη Μενεγάκη: Ναι αλλά κάνετε παρέα αυτή την περίοδο;
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όχι! Γι' αυτό θα την παρεξηγήσουν, αλλά ο Γιώργος το απόφευγε.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Πως την έβγαλες εχθές; Μόνο εσένα σκέφτηκα...» - "Τρόλαρε" τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Τι συνέβη και χάλασε η φιλία τους

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε ως καλεσμένος στην στήλη "Θάρρος ή αλήθεια" του Fipster στο κανάλι του στο Youtube και προχώρησε σε μία εξομολόγηση για διάφορα "καυτά" θέματα. Απάντησε, μάλιστα, ανοιχτά για το τέλος της φιλίας του με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για την αποχώρησή του από το MEGA μετά την πρωινή εκπομπή στην οποία συμμετείχε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοσιογράφος τις προηγούμενες ημέρες τα έβαλε ξανά με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και την ομάδα του στο Πρωινό μετά την αντίδρασή τους στα block που έχει κάνει σε κάποια από τα πρόσωπα του πάνελ (δείτε εδώ τις αιχμηρές του δηλώσεις για τους "γλείφτες" και όχι μόνο).

«Πέρα από τα beefs που εξομαλύνθηκαν, έχτισα και σχέσεις σε αυτό τον χώρο. Θα το πω και θα το παραδεχτώ. Φυσικά και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες και απομακρυνθήκαμε. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ και τη φιλία του και πόσο με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει. Κάτι καλό δεν υπάρχει πια και καλά κάνει που δεν υπάρχει. Πάμε για νέα πράγματα, αν δεν πάνε, υπάρχει λόγος», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι 6 μεγάλες κρίσεις στην φιλία τους που οδήγησαν στην διάλυσή της

«Μετά το πρωινό με τον Λιάγκα και την Σκορδά, έπρεπε να φύγω. Δεν έπρεπε να κάτσω, δεν έπρεπε να δένομαι με κανάλια σαν να είναι οικογένεια μου, όπως συνηθίζω να κάνω. Δεν έπρεπε να συνεχίσω να είμαι στα πρωινά του MEGA, τον έκανα τον κύκλο μου. Φύγαμε ψηλά, οπότε δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω.

Όταν έφυγαν ο Γιώργος και η Φαίη από το MEGA έπρεπε ή να πάω μαζί τους ή ένα να συνεχίσω κάπου αλλού. Δεν είχα τα κότσια να το κάνω τότε. Σίγουρα δεν έπρεπε να μείνω στο MEGA. Η βασική μαλ@κί@ που έκανα, ήταν που δεν διεκδίκησα να κάνω κάτι άλλο μόνος μου. Με απαξίωνε το MEGA, δεν με ήθελε», ανέφερε έπειτα.