Γιάννης Πουλόπουλος – Τρόλαραν τον δημοσιογράφο για τη μύτη του: «Αν την έχεις φτιάξει, πεταμένα λεφτά!»

«Το “πριν” πώς ήταν;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος – Τρόλαραν τον δημοσιογράφο για τη μύτη του: «Αν την έχεις φτιάξει, πεταμένα λεφτά!»

Με αφορμή την πλαστική που έκανε στην μύτη της η Ιωάννα Τούνη, οι συνεργάτες της εκπομπής Super Κατερίνα μοιράστηκαν την δική τους εμπειρία γύρω από μία αντίστοιχη επέμβαση. «Δεν είναι κάτι τόσο επώδυνο πια να κάνεις πλαστική στη μύτη, οι περισσότεροι έχουμε κάνει», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος δείχνοντας έκπληξη όταν η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε μάλιστα ότι ήταν δυσκολότερη επέμβαση απ' όταν έκανε το στήθος της.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν έκανα ολική νάρκωση. Έχω κάνει πλαστική στη μύτη και το πιο αστείο όλων ήταν ότι περίμενα να έρθει η σειρά μου και ήταν πριν από εμένα μία κυρία, η οποία ενώ ήταν ημιλιπόθυμη ξαφνικά σηκώθηκε και μου είπε “Τρέξε να σωθείς, όσο προλαβαίνεις”. Μπήκα μέσα και ακριβώς επειδή δεν έκανα ολική νάρκωση, πραγματικά έτρεμα και φοβήθηκα. Την έκανα πριν από δέκα χρόνια».

Κάπου εκεί βέβαια τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής... κάτι ήθελαν να του πουν, με την Έλενα Πολυκάρπου να μην βρίσκει τα λόγια, και την Κατερίνα Καινούργιου να ξεκινάει το τρολάρισμα on air: «Δεν γίνεται να κάνεις πλαστική χωρίς ολική, έχεις κάνει απλά διάφραγμα, γιατί ωραία δεν είναι η μύτη σου!»

Δείτε επίσης: Γιάννης Πουλόπουλος: «Είχαν μπει με καλάσνικοφ κι εγώ νόμιζα ότι είχε κυνήγι θησαυρού» - Η ξεκαρδιστική ιστορία με τον σύντροφό του

Γκουντάρας και Μικρούτσικος σε ρεσιτάλ για τον Γιάννη Πουλόπουλο

«Προσφορά ήταν, έκανε επέμβαση χωρίς νάρκωση! Αν έχεις φτιάξει τη μύτη σου, πεταμένα λεφτά Γιάννη μου, να ξέρεις!», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του, Ναταλί Κακκαβά, που βρισκόταν στο πάνελ να τον ρωτάει: «Το “πριν” πώς ήταν; Είναι μία πετυχημένη πλαστική, γιατί δεν φαίνεται ότι έχεις κάνει».

Ο Αντρέας Μικρούτσικος δεν απείχε από τα πειράγματα λέγοντας: «Το επάνω είναι τέλειο, στο κάτω θα μπορούσαν να σου βάλουν συμπλήρωμα. Ήταν πολλά τα λεφτά και έκανε τη μισή μύτη, μισοτιμής». Παρά τα πειράγματα πάντως ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν φάνηκε να θίγεται, και τα δέχτηκε με χαμόγελο.

Δείτε το βίντεο: