Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Όλα τα Μέσα, οι εφημερίδες, οι δημοσιογράφοι, θα...» - Κατέθεσε μήνυση κατά 15 προσώπων

Θα απαιτήσει την χρηματική του αποζημίωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Όλα τα Μέσα, οι εφημερίδες, οι δημοσιογράφοι, θα...» - Κατέθεσε μήνυση κατά 15 προσώπων

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος το περασμένο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο των media, μετά από κατηγορίες που δέχθηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με διάφορους πρώην συνεργάτες του να τον κατηγορούν μέχρι και για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στους ωφελούμενους.

Ο ίδιος, λοιπόν, την Πέμπτη 7 Μαρτίου, βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο, καταθέτοντας τη δεύτερη μήνυσή του, όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, T-Live, αλλά αναφέρει και ο δικηγόρος του, και αυτή απευθύνεται σε 15 διαφορετικά πρόσωπα. Θα υπάρξουν κι άλλες, ενώ ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" σκοπεύει να προχωρήσει και σε αγωγές, απαιτώντας χρηματική αποζημίωση.

Οι νέες κινήσεις του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μετά τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

«Είμαι ξανά εδώ στα δικαστήρια και θα πω αυτό που έχω πει από την αρχή, ότι όλοι όσοι έχουν πει για εμένα συκοφαντικά πράγματα θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη. Κι εγώ είμαι εδώ για τη δικαιοσύνη και πιστεύω απόλυτη στη δικαιοσύνη. Τα ψεύδη είναι πάρα πολλά. Είναι όλα ψέματα. Ό,τι έχει γραφτεί είναι ψέματα. Τι άλλο να πω; Τα λέω ωμά. Το έργο του Άλλου Ανθρώπου, από τη στιγμή που έγινε αυτό το πράγμα, έχει πάει πίσω. Είναι λογικό. Δεν έχουμε λογαριασμό για να πληρώνουμε τα ενοίκια, ο κόσμος δεν μπορεί να φέρει χρήματα. Τα πάγια έξοδα του Άλλου ανθρώπου είναι 6.000 - 7.000 ευρώ το μήνα. Φέρνουν όμως πράγματα και μαγειρεύουν κάθε μέρα περίπου 300 μερίδες φαγητού», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος - «Έχουν σκοτώσει ανθρώπους, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδαμε μία φωτογραφία τους...»

«Όλα τα Μέσα, οι εφημερίδες, οι δημοσιογράφοι, που έχουν πει πράγματα ψευδή, συκοφαντικά ή οτιδήποτε άλλο, γιατί έχουμε και παραβάσεις προσωπικών δεδομένων, θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες και θα κληθούν από τη δικαιοσύνη για να δώσουν εξηγήσεις», επισήμανε με τη σειρά του και ο δικηγόρος του.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος - Ποιοι επώνυμοι επικοινώνησαν μαζί του μετά τον οικονομικό έλεγχο