Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν μπορούμε να τα μοιραστούμε όλα...» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για την υγεία της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ

Η δήλωση για τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν μπορούμε να τα μοιραστούμε όλα...» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για την υγεία της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, κατά την οποία απάντησε για τις νέες συνεργασίες και την μουσική της, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου, και στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

Όσον αφορά στον πατέρα του παιδιού της, μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor, αποκαλύπτοντας την επιθυμία της να τον δει να σηκώνει την κούπα και να παίρνει το χρηματικό έπαθλο (δείτε εδώ ποια παίκτρια θα αποχωρήσει απόψε), ενώ για την τραγουδίστρια, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις), αρνήθηκε να πει πολλά.

Η αντίδραση της Αγγελικής Ηλιάδη σε ερώτηση για την υγεία της Καίτης Γκρέυ

«Καλά τον βλέπω τον Σάββα μέσα στο Survivor. Αντέχει! Είναι ικανότατος! Θα ήθελα να τον δω και νικητή», είπε χαρακτηριστικά για τον Γκέντσογλου και στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την γιαγιά της, επισήμανε με έντονο ύφος:

«Κατ' αρχάς δεν είμαστε γιατροί για να συζητάμε για τόσο σοβαρά θέματα. Δεν είναι όλα πράγματα τα οποία θέλουμε και μπορούμε να τα μοιραστούμε με τον κόσμο. Παρόλα αυτά ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τον ενδιαφέρον του».