Χρήστος Δάντης: Με το κινητό να παίζει Survivor για να βλέπει την Ασημίνα - «Λες και έχει μουντιάλ κάθε βράδυ»

Φαίνεται πως του λείπει πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Χρήστος Δάντης έχει αποδείξει πως στηρίζει την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, σε κάθε της βήμα και γι' αυτό, παρόλο που του λείπει και είναι η τρίτη φορά που μένει μακριά της για αρκετό καιρό λόγω του Survivor, δεν χάνει κανένα επεισόδιο και όποτε θεωρεί πως γίνεται κάποια αδικία προς το πρόσωπό της, ξεσπά μέσα από τα social media του και εναντιώνεται σε όσους πιστεύει πως "ρίχνουν" το κορίτσι του.

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου, λοιπόν, που όλος ο κόσμος γιορτάζει και ψήνει καθώς είναι Τσικνοπέμπτη, εκείνος έχει μαζευτεί με τους φίλους του για φαγητό και την ώρα που τρώει, έχει βάλει να παίζει στο κινητό του το ριάλιτι και παρακολουθεί τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο. Ένας από τους φίλους του απαθανάτισε τη στιγμή όπου στην οθόνη του φαίνεται, μάλιστα, η καλή του.

Δείτε επίσης: Κρίστη Καθάργια: «Μου έλεγε ότι...» - Αποκάλυψη για τα κρυφά δάκρυα της Ασημίνας για τον Χρήστο Δάντη στο Survivor

Κολλημένος στο κινητό να βλέπει την Ασημίνα στο Survivor ο Χρήστος Δάντης

Χρήστος Δάντης Ασημίνα Χατζηανδρέου Survivor

"Λύγισε" με το δώρο που της έστειλε στον Άγιο Δομίνικο

Σωστός ροκ σταρ ο Χρήστος Δάντης, ακόμα και στη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με ένα μικρό δείγμα να φαίνεται μέσα από το επεισόδιο του Survivor με το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας. Η ποδοσφαιρίστρια ήταν η τελευταία που έλαβε το δώρο της, για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά σίγουρα όχι και λιγότερη τυχερή.

Οι περισσότεροι συμπαίκτες της περίμεναν κάτι διαφορετικό. «Δαχτυλίδι;», ήταν τα πρώτα σχόλια βλέποντας το μικρό κουτάκι, ωστόσο το περιεχόμενο ήταν ακόμα προσωπικό, κι έκανε την Ασημίνα να λυγίσει. «Τι έχεις κάνει; Όχι ρε φίλε, είναι η πένα του! Πόσες φορές βρίσκω τις πένες πεταμένες...»

«Χρόνια πολλά. Εύχομαι το μήνυμά μου αυτό να σε βρίσκει γερή, υγιή, χαμογελαστή, έτσι όπως χαμογελάς αλλά και κλαις με την ίδια ευκολία, γιατί έτσι κάνουν οι αγνοί άνθρωποι. Θέλω να είσαι καλά, να προσέχεις τον εαυτό σου, την υγεία σου, και να ξέρεις ότι εδώ μας κάνεις όλους περήφανους», είπε ο Χρήστος Δάντης και πριν στείλει τα φιλιά του για τελευταία φορά φώναξε τον αγαπημένο της σκύλο, τον Γκίλαν.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Όλγα Πηλιάκη: Έγινε κατακόκκινη με το δώρο του Χανταμπάκη, της έστειλε στολή... νοσοκόμας!

Οι συμπαίκτες της συμφώνησαν πως ήταν μία από τις πιο γλυκές εκπλήξεις που είδαμε απόψε στο Survivor, και τον χειροκρότησαν για το μήνυμά του. Όπως αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολιάζοντας τη φωτογραφία τους: «Ήμασταν στην Αμερική, στην Times Square, στην τελευταία περιοδεία του. Περάσαμε πολύ ωραία».

Τα λόγια δεν έβγαιναν από την συγκίνησή της σε αυτό το σημείο, με την Ασημίνα να καταλήγει: «Μου λείπεις πάρα πολύ, δεν περνάνε τα βράδια μακριά σου, να ξέρεις». Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί της συγκινήθηκαν ακόμα και συμπαίκτριές της, όπως η Έλενα Αμανατίδου.

Δείτε το βίντεο