Γέννησε πολύ γνωστή ηθοποιός: «Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη...» - Η φωτογραφία με το μωρό στην αγκαλιά στο κρεβάτι του μαιευτηρίου

Αυτό είναι το φύλο του τέταρτου παιδιού της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γέννησε πολύ γνωστή ηθοποιός: «Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη...» - Η φωτογραφία με το μωρό στην αγκαλιά στο κρεβάτι του μαιευτηρίου

Πολλές είναι εγκυμοσύνες και τα γεννητούρια που έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες του 2024, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Έλενα Τσαγκρινού (δείτε εδώ ποιο μήνα της κύησης διανύει). Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, μάλιστα, μία πολύ γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε πως έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

Είναι πολύ διάσημη στο εξωτερικό, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή και στην Ελλάδα, μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία "Wonder Woman". Ο λόγος για την Γκαλ Γκαντότ. Η ίδια είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον Γιάρον Βερσάνο και μαζί έχουν αποκτήσει άλλες τρεις κόρες.

Τη 12χρονη Άλμα, την 6 ετών Μάγια και τη 2χρονη Ντανιέλα. Τώρα, γεννήθηκε και η τέταρτη. Η ενθουσιασμένη μανούλα, λοιπόν, ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αγκαλιά με το μωρό στο μαιευτήριο.

Η πρώτη ανάρτηση της Γκαλ Γκαντότ με το τέταρτο παιδί της

«Γλυκό μου κορίτσι, καλώς ήρθες. Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη και τα καταφέραμε. Έφερες τόσο πολύ φως στη ζωή μας, ανταποκρινόμενη στο όνομά σου, Ori, που στα εβραϊκά σημαίνει “το φως μου”. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες ευγνωμοσύνη. Καλώς ήρθες στο σπίτι των κοριτσιών. Και ο μπαμπάς είναι πολύ καλός», έγραψε στη λεζάντα.

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα εμφανίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο πάρτι της Ραμόνας Βλαντή

Πριν από λίγες ημέρες η Ραμόνα Βλαντή γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Zuka Athens έχοντας καλέσει αγαπημένους της φίλους και πρόσωπα, που είναι πολύ κοντά της. Ανάμεσα λοιπόν στους παρευρισκόμενους βρέθηκαν όχι μία άλλα δύο μέλλουσες μανούλες.

Ο φακός του Youweekly.gr ήταν παρών στα γενέθλια της Ραμόνας και μάλιστα εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το πάρτι και φυσικά από τις δύο εγκυμονούσες, που έλαμπαν ανάμεσα στους υπόλοιπους καλεσμένους.

Λίγο πιο φουσκωμένη κοιλίτσα θα λέγαμε, πως έχε η παρουσιάστρια, Ειρήνη Γκανιάτσου (δείτε την εδώ να ποζάρει), αλλά και η δίμετρη Χριστιάνα Γαργαροπούλου φαίνεται να είναι σε προχωρημένη κύηση.

Ο λόγος για την Σταρ Πελοπόννησος 2008 με τα πανύψηλα πόδια γνωστή και ως εστεμμένη γαζέλα, που έχει περπατήσει σε πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εκείνη και ο σύντροφός της περιμένουν το πρώτο της παιδί και από όσο βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες η Ραμόνα έχει ενθουσιαστεί με τα ευχάριστα νέα της φίλης της.

Εγκυμοσύνη - Χριστιάνα Γαργαροπούλου - ΡαμόναΕγκυμοσύνη - Χριστιάνα Γαργαροπούλου