Ελένη Φουρέιρα: Μαζεύτηκαν στο σπίτι και έσβησαν τα κεράκια για τα γενέθλιά της - Η τετραώροφη τούρτα και οι ευχές των αδερφών της

Τα συγκινητικά λόγια της Μαργαρίτας και της Ιωάννας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Πέμπτη 7 Μαρτίου, για την Ελένη Φουρέιρα, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Πέρα από το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχθηκε από τους ακόλουθούς της στα social media και τους θαυμαστές της γενικότερα, πολλές ήταν και οι δημόσιες ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα (δείτε εδώ τη μοναδική φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει με τον γιο της και τον Αλμπέρτο Μποτία).

Οι δύο αδερφές της, συγκεκριμένα, δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο στα προφίλ τους στο Instagram, τα οποία αναδημοσίευσε αργότερα η τραγουδίστρια, ενώ ο καλός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης, αποκάλυψε και την πελώρια τούρτα που επέλεξαν για εκείνη.

Οι ευχές από τις αδερφές της Ελένης Φουρέιρα για τα γενέθλιά της και η τεράστια τούρτα

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου αδερφή, στη φίλη μου, στη λατρεμένη μας θεία, και στον πιο υπέροχο άνθρωπο. Σ' αγαπάμε», έγραψε η Ιωάννα Φουρέιρα στην ανάρτησή της.

Ελένη Φουρέιρα αδερφή ευχές

«Σήμερα γιορτάζεις εσύ! Προστατευτική μαμά, αφοσιωμένη επαγγελματίας, υπέροχος άνθρωπος, κολλητή αδερφή, απόλυτο θηλυκό. Σήμερα γιορτάζεις εσύ, γυναίκα είδωλο!!! Σήμερα εσύ, αύριο όλες οι γυναίκες!!! Σ' αγαπώ πολύ!!!», σημείωσε με την σειρά της η αδερφή της, Μαργαρίτα.

Μαζεύτηκαν, λοιπόν, όλοι στο σπίτι της για να σβήσουν τα κεράκια της τούρτας, η οποία πάνω έγραφε: «Χρόνια πολλά στη μεγάλη μας αγάπη», ήταν κατακόκκινη και τετραώροφη!

Τούρτα γενεθλίων Ελένης Φουρέιρα

Το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της

Ένα μήνα πριν (7/2) γιόρτασαν στο σπίτι τους τα πρώτα γενέθλια του λατρεμένου τους γιου. Το απόγευμα της Τετάρτης, συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν στην εντυπωσιακή τους μονοκατοικία (δείτε εδώ φωτογραφίες) λίγοι συγγενείς και φίλοι, για να σβήσουν την τούρτα του μπέμπη, να παίξουν μαζί του και να του δώσουν τα δώρα του.

Κανείς από τους δύο γονείς δεν δημοσιεύει φωτογραφίες του στα social media, με πολύ σπάνιες εξαιρέσεις από την τραγουδίστρια, γι' αυτό και δεν υπάρχει κάποιο στιγμιότυπο από το party στο προφίλ τους, ωστόσο ο καλός φίλος και συνεργάτης της πρώτης, Πέτρος Τσαπαρδώνης δημοσίευσε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της τούρτας.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Το όνομα που θα δώσουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία στο αγοράκι τους

Επέλεξαν ως θέμα τα ζωάκια της φύσης και έτσι πάνω στο διώροφο γλυκό υπάρχουν πάνω ένα παπάκι, ένας ελέφαντας και μία μαϊμού, ενώ φαίνεται από τα χρώματα που έχει πάνω, πως ο υπόλοιπος στολισμός θα κινείται σε πράσινες αποχρώσεις.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία τούρτα γιου