Χριστίνα Λαμπίρη: Αρνήθηκε να απαντήσει για τον Νίκο Μουρατίδη μετά τα σχόλιά του

Έκανε σαν να μην άκουσε την ερώτηση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στην κάμερα του Happy Day στον Alpha με αφορμή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εξελέγη, και πλέον είναι αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ισότητας και Επικοινωνίας.

Στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στα νέα της καθήκοντα, στον χώρο της τηλεόρασης, καθώς και στην οικογενειακή της ζωή, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει στην καυστική κριτική του Νίκου Μουρατίδη για εκείνη και για την κόρη της.

Δείτε επίσης: Νίκος Μουρατίδης: Μια αγωγή και αμέτρητες κόντρες που έφεραν χάος!

«Για κανέναν λόγο δεν θα πίστευα πριν λίγα χρόνια αν μου έλεγαν ότι θα είμαι Αντιδήμαρχος. Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου ότι θα ασχοληθώ γενικά με την πολιτική και ακόμα περισσότερο με την αυτοδιοίκηση. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ, αυτό με έχει στοιχειώσει, το έχω πει πολλές φορές και το έχω λουστεί. Μου έλεγαν να κάνω τηλεόραση κι εγώ έλεγα “ποτέ” γιατί έβλεπα την κάμερα κι έτρεμα!», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η αντίδραση της Χριστίνας Λαμπίρη όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Μουρατίδη

Η δημοσιογράφος συμπλήρωσε: «Η τηλεόραση για την ώρα που μιλάμε έχει τελειώσει, δεν μου λείπει. Παλιά έλεγα ότι μου λείπει σαν δουλειά, γιατί αυτό είχα μάθει να κάνω σε όλη μου τη ζωή, όμως επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα τηλεόραση έχω αποτοξινωθεί».

Όσον αφορά την οικογενειακή της ζωή, η Χριστίνα Λαμπίρη δήλωσε: «Νομίζω ότι τα παιδιά είναι ευτυχισμένα που έχουν εμένα γιαγιά, ελπίζω τουλάχιστον», με την δημοσιογράφο του Happy Day να την ρωτάει στη συνέχεια αν τα έχουν βρει με τον Νίκο Μουρατίδη. Η Χριστίνα Λαμπίρη έκανε σαν να μην άκουσε την ερώτηση απαντώντας ξανά στην προηγούμενη: «Είμαι μια χαζογιαγιά μέχρι εκεί που δεν πηγαίνει!».