"Έσπασε" η Καλομοίρα και μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Δεν είμαι 18 χρονών να...»

Η αντίδραση της στην κάμερα μετά τα αρνητικά σχόλια για το πρόσωπό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Καλομοίρα το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια για τη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δέχεται δεκάδες σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της σχετικά με τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της και σε μερικές φωτογραφίες της είναι αγνώριστη.

Μάλιστα, ειδικά μετά την αλλαγή στα μαλλιά της όλοι την ρωτάνε τι έκανε στο πρόσωπό της και είναι σχεδόν αγνώριστη - δείτε εδώ.

Η απάντηση της Καλομοίρα στα σχόλια που δέχεται

«Ήρθα στην Ελλάδα γιο το καινούργιο μου κομμάτι το “Rolling” και περιμένω να το ακούσει ο κόσμος και να το αγαπήσει. Θα παραμείνουμε αρκετό καιρό στην Ελλάδα, θα δείτε πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, όταν την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Επίσης ρωτήθηκε και για την Eurovision και πιο συγκεκριμένα για την Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (δείτε το τραγούδι): «Η επιλογή μου φαίνεται πολύ ωραία και ανυπομονώ να δω όλη την εμφάνιση. Η Eurovision είναι ένα μουσικό event που ενώνει τους ανθρώπους με τη μουσική και για αυτό είναι τόσο δημοφιλής», είπε.

Στο τέλος απάντησε εντελώς ανοιχτά για τα σχόλια που δέχτηκε για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της: «Το ξέρω ότι σχολιάζουν συνέχεια την εμφάνισή μου, αλλά τι να κάνεις; Είναι μεγάλη κουβέντα και αυτή. Ευτυχώς δεν είμαι 18 χρονών να με πειράζουν όλα αυτά. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ότι και να πούνε δεν το παίρνω τόσο βαριά», ξεκαθάρισε.

Δείτε πως ήταν μικρή

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης μετρούν πάνω από 13 χρόνια γάμου, όμως η σχέση τους μετρά πολλά παραπάνω. Οι δυο τους γνωρίζονται από μικρά παιδιά, κάτι που δεν γνώριζαν πολύ. Το αποκάλυψε, όμως, η τραγουδίστρια την Τρίτη 26/9 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία όπου χόρευαν μαζί αγκαλιασμένοι.

«Στην υγεία μας για την επέτειό μας! Είσαι το πρώτο και τελευταίο φιλί της ημέρας μου. Τα τρία καταπληκτικά μας παιδιά κάνουν το ταξίδι μας τον μεγαλύτερο θησαυρό. Σε αγαπώ για πάντα», σημείωσε σε ανάρτηση της και οι θαυμαστές της την γέμισαν με ευχές στα σχόλια.

Καλομοίρα σύζυγος μικρά παιδιά επέτειος