Βγήκε σε εκπομπή και ξέσπασε σε κλάματα για το διαζύγιό της: «Συγγνώμη! Μπορώ να έχω ένα λεπτό;» - Τι συνέβη με την επιμέλεια των δύο παιδιών

Δεν μπορεί να το ξεπεράσει εύκολα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βγήκε σε εκπομπή και ξέσπασε σε κλάματα για το διαζύγιό της: «Συγγνώμη! Μπορώ να έχω ένα λεπτό;» - Τι συνέβη με την επιμέλεια των δύο παιδιών

Τους τελευταίους μήνες έχουν ανακοινωθεί πολλοί χωρισμοί στην εγχώρια και στην ξένη showbiz, την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται εγκυμοσύνες και γεννητούρια. Υπάρχει, όμως, ένα διαζύγιο το οποίο απασχόλησε ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, παρόλο που συνέβη πριν από πολλούς μήνες, κι αυτό γιατί η πρώην σύζυγος βγήκε σε εκπομπή και ξέσπασε σε κλάματα όταν ρωτήθηκε για το δυσάρεστο αυτό νέο.

Ο λόγος για την Ζιζέλ, το πασίγνωστο μοντέλο, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Τομ Μπρέιντι επί 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ρόμπιν Ρόμπερτς και μετά από μία απλή ερώτηση "λύγισε", χωρίς να μπορεί να μιλήσει.

Δείτε επίσης: Χωρισμός σκάνδαλο: Είχε παράνομη σχέση με τον πρώην της αδερφής της - Ο σύζυγός της πήρε τα παιδιά τους

Τα κλάματα της Ζιζέλ για το διαζύγιό της

«Πώς είσαι;», φαίνεται να την ρωτά η παρουσιάστρια, με την 43χρονη να απαντά: «Λοιπόν, όταν το λέτε», κάνοντας μια παύση, με τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό της. «Συγγνώμη παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω ένα λεπτό;», ακούγεται να λέει στη συνέχεια με τρεμάμενη φωνή.

Σε άλλο σημείο, αφού κατάφερε να συνέλθει, απαντά για τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών της, του 14χρονου γιου τους Μπέντζαμιν και της 11χρονης Βίβιαν: «Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες και μπορώ να ελέγχω μόνο αυτό που κάνω». Και λίγο αργότερα ρωτήθηκε: «Θα ήσασταν σε θέση να ανοίξετε την καρδιά σας ξανά σε κάποιον;».

«Εκεί που είναι η καρδιά μου τώρα είναι εκεί που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ζω την αλήθεια μου και δεν απολογούμαι γι' αυτό», δήλωσε εκείνη.

Δείτε επίσης: Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε οριστικά - Πήρε την απόφαση μετά από 6 χρόνια σχέσης