Ελένη Φουρέιρα: Με τζίντζερ μαλλιά μια ημέρα μετά τα γενέθλιά της - Αγνώριστη με το νέο της look

Έτσι είπε το δημόσιο ευχαριστώ για τις ευχές!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα την Πέμπτη 7/3 γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά, αγαπημένα της πρόσωπα και καλούς συνεργάτες της (δείτε εδώ την εντυπωσιακή και τριώροφη τούρτα γενεθλίων της).

Την επομένη 8/3 των γενεθλίων η τραγουδίστρια έχοντας λάβει για πολλοστή φορά πολλά μηνύματα και ένα τεράστιο κύμα αγάπης από το κοινό της, θέλησε να κάνει μια ευχαριστήρια ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με διαφορετικό look έχοντας τζίντζερ απόχρωση στα μαλλιά της και πολύ μακρύ μήκος. Παράλληλα η ίδια μαζί με το δημόσιο ''ευχαριστώ'' της, έστειλε και ευχές σε όλες τις γυναίκες, που σήμερα γιορτάζουν!

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τα γενέθλιά της

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας για τα Γενέθλια μου. Αυτός ο χρόνος με βρίσκει πιο γεμάτη ,χαρουμενη,ολοκληρωμένη και πιο κουρασμένη από ποτέ. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες… γεμάτα όνειρα αντοχή και επιμονή … το αξίζουμε», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.


Η τούρτα γενεθλίων του γιου της

Ένα μήνα πριν (7/2) η τραγουδίστρια γιόρτασε στο σπίτι τους τα πρώτα γενέθλια του λατρεμένου τους γιου. Το απόγευμα της Τετάρτης, συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν στην εντυπωσιακή τους μονοκατοικία (δείτε εδώ φωτογραφίες) λίγοι συγγενείς και φίλοι, για να σβήσουν την τούρτα του μπέμπη, να παίξουν μαζί του και να του δώσουν τα δώρα του.

Κανείς από τους δύο γονείς δεν δημοσιεύει φωτογραφίες του στα social media, με πολύ σπάνιες εξαιρέσεις από την τραγουδίστρια, γι' αυτό και δεν υπάρχει κάποιο στιγμιότυπο από το party στο προφίλ τους, ωστόσο ο καλός φίλος και συνεργάτης της πρώτης, Πέτρος Τσαπαρδώνης δημοσίευσε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της τούρτας.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Το όνομα που θα δώσουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία στο αγοράκι τους

Επέλεξαν ως θέμα τα ζωάκια της φύσης και έτσι πάνω στο διώροφο γλυκό υπάρχουν πάνω ένα παπάκι, ένας ελέφαντας και μία μαϊμού, ενώ φαίνεται από τα χρώματα που έχει πάνω, πως ο υπόλοιπος στολισμός θα κινείται σε πράσινες αποχρώσεις.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία τούρτα γιου