Κόνι Μεταξά: «Γκρινιάζω συνέχεια στο σπίτι! 40 μέρες που έλειπα ο Μάριος...»

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια μετά την αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: «Γκρινιάζω συνέχεια στο σπίτι! 40 μέρες που έλειπα ο Μάριος...»

Η Κόνι Μεταξά για πάνω από ένα μήνα ταξίδεψε με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή (δείτε εδώ τη στιγμή που "λύγισε" μιλώντας για την κόρη του), και τους συνεργάτες τους, για να πραγματοποιήσουν μία περιοδεία στην Αμερική. Η ίδια δημοσίευε καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από εκεί, δείχνοντας πόσο το διασκέδασε.

Ο σύζυγός της, Μάριος Καπότσης, τις πρώτες ημέρες ταξίδεψε μαζί της, ωστόσο το υπόλοιπο διάστημα βρισκόταν στην Αθήνα, στο σπίτι τους, μόνος του. Επιστρέφοντας, λοιπόν, εκείνη στην Ελλάδα, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 που την περίμενε στο αεροδρόμιο, αποκάλυψε τι έκανε τόσο καιρό μακριά της.

Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τον Μάριο Καπότση μετά την απουσία της

«Το ταξίδι στην Αμερική ήταν σαν να είμαστε 5μερη εκδρομή. Δεν είχα τραγουδήσει ξανά τόσο πολύ ελληνικά. Ο Μάριος Καπότσης έκανε ζωάρα 40 μέρες που έλειπα. Μου λέει "είχε πάρα πολύ ησυχία". Μιλάω πάρα πολύ και γκρινιάζω συνέχεια στο σπίτι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, απάντησε για τα αρνητικά σχόλιο που γράφτηκαν μετά την εξομολόγηση που έκανε για την ερωτική της ζωή: «Δεν τα έχω διαβάσει. Γιατί δεν έπρεπε να τα πω; Έτσι είπαν; Ποιος θα μου πει τι πρέπει να πω και τι όχι; Λέω εγώ στους άλλους τι θα πούνε;».

Η αποκάλυψη για το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Για τον σύζυγό της Μάριο Καπότση και τον έγγαμο βίο τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο), μίλησε η Κόνι Μεταξά, η οποία το πρωί της Τετάρτης 29/11/23, στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων αν είναι έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένεια της.

«Δεν δέχομαι αρνητικά σχόλια. Οι περισσότεροι με συμπαθούν. Δεν δέχομαι φλερτ στα social media, ούτε τώρα, ούτε πριν παντρευτώ. Τα περισσότερα κομπλιμέντα που ακούω είναι για το πρόσωπό μου», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας με τον Μάριο μετά το γάμο. Είμαι πιο ζηλιάρα από τον Μάριο, αλλά δεν ψάχνω το κινητό του. Εννοείται φλερτάρουν τον Μάριο μπροστά μου. Πιστεύω στο "για πάντα". Ο Μάριος είναι ο άνθρωπός μου. Δεν θέλω ακόμα να μεγαλώσω την οικογένειά μου. Δεν θεωρώ ότι είναι κάποια γυναίκα πότε έτοιμη. Ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς από τα 20», πρόσθεσε.

«Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα late night ή κάποιο talent show. Μου έκαναν προτάσεις να πάω σε παιχνίδια, αλλά δεν είμαι γι’ αυτά, δεν το έχω με τις ζούγκλες. Δεν είχα ποτέ πρόταση για τη Eurovision. Θα πήγαινα αν μου ταίριαζε και ήταν καλό το τραγούδι», κατέληξε η Κόνι Μεταξά.

Δείτε εδώ το βίντεο: