Βασίλης Μπισμπίκης: Σαν ξανθός άγγελος - Έχει μεγαλώσει πολύ ο γιος που απέκτησε με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Ο Μπισμπίκης junior μοιάζει πολύ στο μπαμπά του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης από την Πέμπτη 7/3 βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς ο γνωστός ηθοποιός υπέστη διπλό έμφραγμα με τους γιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, όπου νοσηλεύεται να φροντίζουν για την υγεία του (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση).

Η είδηση της νοσηλείας του Μπισμπίκη έφερε ανησυχία τόσο στον κόσμο των Μέσων, όσο και στα οικεία του πρόσωπα που δεν είναι άλλα από τον γιο του, Μιχάλη, τους γονείς του, τη σύντροφό του και άλλους.

Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη με τον γιο της

Θυμίζουμε εδώ, πως ο ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο με την πρώην σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Ο λόγος για τον ξανθό, 10χρόνο Μπισμπίκη Junior, τον οποίο και είδαμε μέσα από ένα story της μητέρας του την Παρασκευή 8/3.

Βασίλης Μπισμπίκης - Γιος

Η μοναδική συνέντευξη της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στις 19/9/23 στην εκπομπή Γειά σου:

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος», ανέφερε αρχικά η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Ενώ συνέχισε για το νέο της επαγγελματικό βήμα: «Ο γιος μου, ο Μιχάλης, είναι 10 ετών. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης. Στο μαγαζί μου θα βρείτε μια non binary τουαλέτα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία», είπε.

Σχετικά με το γιο της Μιχάλη Μπισμπίκη και την αγάπη που παίρνει από τους γονείς του, εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί».

Όταν στο τέλος ρωτήθηκε για τα όσα γράφονται για την ίδια, λόγω του διαζυγίου της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, δήλωσε: «Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα σάιτ, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου».

Δείτε επίσης: Στον ίδιο χώρο μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την πρώην του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη