"Λύγισαν" ο Γιάννης Τσορτέκης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Κλαις;», «Όχι, παιδί μου! Ένα σκουπιδάκι ήταν!»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Ο Γιάννης Τσορτέκης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Art Week", μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη, με αφορμή τη συνεργασία τους στο θέατρο Ακροπόλ. Οι τρεις τους μίλησαν για την συνύπαρξή τους εντός και εκτός σκηνής και υπήρξε μια στιγμή που οι δύο άντρες "λύγισαν".

Όταν η γυναίκα της παρέας τους, συγκεκριμένα, προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τους ηθοποιούς, το ένα που υποδύεται και τον "Χαράλαμπο" στο Maestro (δείτε εδώ το spoiler για τον 2ο κύκλο) και το δεύτερο που έχει επιλέξει να μείνει εκτός τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, παρόλο που προσπάθησαν να το κρύψουν, συγκινήθηκαν και βούρκωσαν.

Η συγκίνηση του Γιάννη Τσορτέκη και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

«Οι δύο τους είναι η δύση και η ανατολή, δεν ξέρω. Δηλαδή ο Γιάννης... είναι σπάνιο να βρίσκεις έναν άνθρωπο που νιώθεις ότι σε αυτό που βλέπεις και λέει, δεν υπάρχει δεύτερο και τρίτο. Είναι αυτό. Σ' αρέσει; Παρ’ το. Δεν σ' αρέσει; Πες του το και θα είναι εντάξει. Μπορεί να τον φτιάξει ή, αν δεν μπορεί, όχι. Είναι σπάνιο αυτό το πράγμα. Είναι απόλυτα, έτσι πιστεύω, αντίθετο με την ανθρώπινη αλλοτριωμένη φύση», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Αϊδίνη για τον Γιάννη Τσορτέκη και τότε η παρουσιάστρια, Λένα Αρώνη τον ρώτησε: «Γιάννη, συγκινήθηκες;», με τον ηθοποιό να γνέφει καταφατικά.

«Χαίρομαι! Κλαις;», πρόσθεσε τότε εκείνη και ο ίδιος της απάντησε: «Τώρα όχι. Γενικά, ναι».

«Σ' αγαπώ ακόμα περισσότερο», τόνισε η Λένα Αρώνη ρώτησε στη συνέχεια και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο εάν βούρκωσε κι αυτός: «Όχι, παιδί μου! Ένα σκουπιδάκι ήταν! Για τον Γιάννη βούρκωσα», είπε με τη σειρά του (δείτε εδώ την σπάνια εξομολόγησή του για την σύζυγό του).