Γιάννης Καπετάνιος: Αυτή είναι η κατά 24 χρόνια μικρότερη σύντροφός του - Η γνωριμία και η επιθυμία τους να γίνουν γονείς

Μελαχρινή και ψηλή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Γιάννης Καπετάνιος γεννήθηκε στη Χίο, στις 11 Φεβρουαρίου 1959 και σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική. Έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός στο κοινό, ωστόσο, μέσα από τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή και τους ξεκαρδιστικούς του ρόλους στο θέατρο και στην τηλεόραση. Φέτος, τον παρακολουθούμε στο Just The 2 Of Us, με την πρώτη του εμφάνιση να έχει κάνει πάταγο και να συζητιέται στο διαδίκτυο (δείτε την εδώ).

Είναι από τους ανθρώπους για τον οποίο το κοινό δεν γνωρίζει πολλά όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, καθώς πάντα έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν του άρεσε να μιλά γι' αυτή, παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστό πως είναι σε σχέση με μία γυναίκα 24 χρόνια μικρότερή του.

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιάννη Καπετάνιου

Ονομάζεται Βασιλική και οι δυο τους είναι σε σχέση από το 2015 όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά. Όπως έχει περιγράψει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, συναντήθηκαν στο θέατρο, έκτοτε "κόλλησαν" και παραμένουν αχώριστοι.

«Ήρθε στο καμαρίνι, μετά ξαναήρθε μια άλλη φορά. Στη συνέχεια έψαξα και βρήκα ποια είναι και την επισκέφτηκα εκεί που δουλεύει και της πρότεινα να βγούμε και δέσαμε. Είμαστε μαζί από το 2015. Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου (γελάει). Δεν παντρεύομαι. Το επιχείρησα στο παρελθόν και στράβωσε, θα δείξει. Η σύντροφος μου δεν με πιέζει. Αν με πίεζε ίσως και να το είχαμε κάνει. Παιδάκι, θέλουμε, ναι. Μακάρι να έρθει, θα γινόμουν πολύ καλός μπαμπάς», ανέφερε.

Η αντίδραση του Μάρκου Σεφερλή για τη συμμετοχή του στο J2US

Μέσα από τις νέες δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός στο Ηappy Day και προβλήθηκαν την Δευτέρα 4/3 τον είδαμε να αποκαλύπτει το παρασκήνιο από τη στιγμή που ανακοίνωσε στον Μάρκο Σεφερλή, πως θα λάβει μέρος στο Just.

Δείτε επίσης: «Θυμάμαι έφαγα εφτά χαστούκια...» - Το ξέσπασμα του Γιάννη Καπετάνιου λόγω του Μάρκου Σεφερλή

«Ο Μάρκος Σεφερλής έμεινε με το στόμα ανοιχτό για το ότι ήρθα στο J2US, γιατί ήξερε που πατάω και που δεν πατάω, έμεινε άναυδος και λέει πως και σε πήραν εκεί; Έλα ντε θέλουν να δουν κάτι άλλο» είπε ο Γιάννης Καπετάνιος.