O Γιάννης Πουλόπουλος ξεκίνησε δίαιτα για τον γάμο με τον σύντροφό του: «Οι γονείς μου είναι περήφανοι, για εκείνους το κάνω»

Πώς απάντησε ο δημοσιογράφος στα αρνητικά σχόλια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, όπου αναφέρθηκε στο επαγγελματικό του μέλλον στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, στο τραγούδι της Eurovision «Zari», καθώς και στον γάμο του, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο δημοσιογράφος είχε ανεβάσει φωτογραφία λέγοντας ότι αποδέχεται την πρόταση γάμου του συντρόφου του.

«Δεν ξέρω για του χρόνου, είναι πολύ νωρίς. Σίγουρα η Κατερίνα με έχει στηρίξει πολύ, νομίζω εκεί κατά το Πάσχα έλα να με ξαναρωτήσεις», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος για τα επαγγελματικά του, συμπληρώνοντας αμέσως μετά: «Ό,τι και να ακούγεται αυτή τη στιγμή είναι υπερβολικά πρόωρο. Τον Μάρτιο κλείνονται τα realities και η μυθοπλασία. Σιγά μην κάτσουν τα κανάλια να σχεδιάσουν από τώρα τις εκπομπές».

Δείτε επίσης: Έλληνας παρουσιαστής παντρεύεται το καλοκαίρι: «Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου...»

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Πουλόπουλου για τον γάμο του

Όσον αφορά τον γάμο του ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Πρέπει να χάσω 8 κιλά. Με απλά μαθηματικά να το βάλεις, αποκλείεται να γίνει μέχρι τον Μάιο. Ίσως να γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού. Όταν ανέβασα μια φωτογραφία στο Instagram που έγραφα ότι αποδέχομαι την πρόταση γάμου που μου έκανε ο αγαπημένος μου, βρέθηκε μια κυρία που μου έγραψε "η μανούλα σου το ξέρει;". Να απαντήσω σε αυτήν την κυρία, επειδή σίγουρα γνωρίζω τους γονείς μου καλύτερα από εκείνη, ότι όχι μόνο δεν είναι στεναχωρημένοι, είναι πάρα πολύ περήφανοι».

«Επίσης ο γάμος γίνεται για τους γονείς μου, όχι για εμένα -έχω κάνει ήδη σύμφωνο συμβίωσης. Θα γίνει κάπου που δεν θα το ξέρετε, είναι μια γιορτή για την οικογένειά μου, για τους γονείς μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος

Κλείνοντας ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο «Zari» της Μαρίνας Σάττι: «Είναι ιδιαίτερο, πρόταση. Στους Ευρωπαίους αρέσει, αυτό είναι το σημαντικό. Ή δεν θα πάει καθόλου καλά, ή μπορεί να φτάσει πρώτη πεντάδα».