Νόνη Δούνια – Η αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για το «μόντελινγκ» του Δημήτρη Παπανώτα

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής δεν έκρυψε την ενόχλησή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Νόνη Δούνια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!». Μεταξύ άλλων απάντησε στα όσα είπε υποτιμητικά ο Δημήτρης Παπανώτας για την υποψηφιότητά της στην Ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ αναφέρθηκε και στην αντικατάστασή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα».

«Δυστυχώς εν έτει 2024, οι γυναίκες καλούμαστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να πάψουν να υπάρχουν αυτά τα στερεότυπα όσον αφορά στις γυναίκες. Είμαστε σε μία σύγχρονη κοινωνία, μιλάμε για ισότητα φύλων αλλά έχουμε δρόμο να διανύσουμε», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, συμπλήρωσε: «Δεν απαντώ. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια και να ανοίξω διάλογο. Μπορεί να κάνει ό,τι δηλώσεις θέλει, όπως και εμείς οι γυναίκες μπορούμε να έχουμε άποψη και να την εκφράζουμε όποτε θέλουμε. Θέλω να σεβαστείτε το γεγονός πως δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε ό,τι είπε ο Δημήτρης Παπανώτας, και δεν θα απαντήσω».

Δείτε επίσης: Ακόμα δεν είδες τίποτα: Αποχωρεί πρόωρα η Νόνη Δούνια από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού; Τι συμβαίνει

Και κατέληξε όσον αφορά το ζήτημα του σεξισμού στην κοινωνία: «Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα και όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη. Τις προάλλες στη Βουλή έγινε κάτι πολύ δυσάρεστο, κατηγοριοποιήθηκαν οι γυναίκες και ειδικά μία κατηγορία γυναικών, κάτι που θεωρώ πάρα πολύ σεξιστικό και λάθος. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Τι είχε πει ο Δημήτρης Παπανώτας για την Νόνη Δούνια

Θυμίζουμε πως, πριν από λίγες μέρες ο Δημήτρης Παπανώτας είχε σχολιάσει υποτιμητικά την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στην Ευρωβουλή λέγοντας: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να μάθει σε όλους μόντελιγκ εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις, και δεν είναι μόνο η κα Δούνια, ο άλλος είναι αθλητής…»

Όσον αφορά την αντικατάστασή της στην εκπομπή, η Νόνη Δούνια ανέφερε πως: «Θα αποφασίσουν τι θα γίνει με τη θέση μου. Δεν γνωρίζω εάν θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κυρία ή πολλοί άνθρωποι στη θέση μου στην εκπομπή. Άδεια καρέκλα δεν θα υπάρχει».