Nathan Thomas: Η συνεργασία με τον Ίθαν Χοκ, η επόμενη μέρα «Μετά τη Φωτιά» και η σχέση ζωής με τη σύζυγό του

Ο ηθοποιός πρόσφατα έγινε πατέρας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Nathan Thomas: Η συνεργασία με τον Ίθαν Χοκ, η επόμενη μέρα «Μετά τη Φωτιά» και η σχέση ζωής με τη σύζυγό του

Καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν ο Nathan Thomas, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του στο «Μετά τη φωτιά». Ο ηθοποιός μίλησε εφ' όλης της ύλης, για την επόμενη μέρα μετά το πρόωρο τέλος της σειράς που προβλήθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν από τον ΑΝΤ1, για τη συνεργασία του με τον Ίθαν Χοκ, αλλά και για την οικογένειά του που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, με την οποία είναι 11 χρόνια μαζί και πρόσφατα έγιναν γονείς.

Όσον αφορά τη συνεργασία που είχε με τον Ίθαν Χοκ, ο Nathan Thomas είπε αρχικά πως ανέλαβε την ανάγνωση κειμένου: «Είχαμε συνεργαστεί στο Before Midnight, ήμουν βέβαια πίσω από τις κάμερες τότε, γιατί έψαχναν κάποιον να διαβάζει τα λόγια μαζί του. Υπήρχαν πλάνα με αρκετές σκηνές, 5-6 σελίδες, οπότε χρειαζόταν αρκετή βοήθεια σε αυτό. Τα γυρίσματα είχαν γίνει εδώ, κοντά στο Costa Navarino. Πολύ ωραίος, πολύ καλός άνθρωπος».

Και συμπλήρωσε: «Τότε είχα τελειώσει μια ταινία που λεγόταν “Ο Προφήτης”, και έπαιζα με τον Γιώργο Χρανιώτη. Ήταν και η περίοδος της κρίσης. οπότε ήταν δύσκολα. Έψαχνα δουλειά και έσκασε ένα τηλέφωνο και με ρώτησαν αν γνωρίζω καλά αγγλικά για να βοηθούσα κάποιους ηθοποιούς με τα λόγια. Πίστευα ότι θα ήταν Έλληνες ηθοποιοί, δεν είχα ιδέα. Περίμενα στην αίθουσα και μπήκε μέσα ο Ίθαν Χοκ».

Ο ηθοποιός μίλησε για το τέλος του «Μετά τη Φωτιά», και για τον ρόλο του Αλέξανδρου Βενιέρη, που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Όπως ανέφερε, βεβαίως ήταν κόντρα-ρόλος, καθώς υποδυόταν τον κακοποιητή και αποκάλυψε ότι υπήρχαν πολλοί που τον έβριζαν. «Μπορεί να έμοιαζε με τον κακό μου εαυτό, αλλά υπήρχε πάντα μία πάλη μέσα στον Αλέξανδρο ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Το καλό στοιχείο θα εμφανιζόταν πιο μετά, αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε, οπότε άφησα την εικόνα ενός κακού στους τηλεθεατές. Είχε γέλιο να διαβάζω τα σχόλια που με έβριζαν, ο κόσμος παθιάζεται», είπε μεταξύ άλλων ο Nathan Thomas.

Δείτε επίσης: Ντόρα Μακρυγιάννη: «Κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα...» - "Κόλαφος" η Ντόρα Μακρυγιάννη για το πρόωρο τέλος του "Μετά τη Φωτιά"

Ο Nathan Thomas μίλησε και για την προσωπική του ζωή

Μπορεί επαγγελματικά να ήρθε η απογοήτευση με το τέλος της σειράς, αλλά στην προσωπική του ζωή ο Nathan Thomas πετάει στον έβδομο ουρανό, καθώς είναι μαζί με τη σύζυγό του 11 χρόνια κι έχουν μια κόρη 4 μηνών: «Θεατρικά δεν έχω κάτι, κι επειδή τώρα έχω ένα νεογέννητο κοριτσάκι, έχω αφοσιωθεί εκεί. Οι πόρτες είναι ανοιχτές, υπάρχει προοπτική να δουλέψω στο εξωτερικό, γιατί με προσέγγισε ένας ατζέντης από την Αμερική και το βλέπουμε μέρα με την ημέρα. Πιστεύω πως αν δεν είχα γνωρίσει τη γυναίκα μου δεν θα ταξίδευα τόσο. Αλλά το λατρέψαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Nathan Thomas έδωσε λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους, καθώς και για τον λόγο που επέστρεψαν στην Ελλάδα: «Γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου, ενώ εγώ μόλις είχα μετακομίσει στην Αγγλία, αλλά είχα έρθει για διακοπές. Ούτε οι δυο μας πιστεύαμε ότι θα είμαστε μαζί για τόσο πολύ, είμαστε μαζί 11 χρόνια και είμαι 34. Στα γενέθλιά μου, μου είχε κάνει δώρο ταξίδι στην ορεινή Ναυπακτία και από τότε είχαμε βάλει στόχο κάθε γενέθλια κάνουμε δώρο ο ένας στον άλλον ταξίδια. Στην Ταϊλάνδη κράτησε έξι μήνες το ταξίδι, ο στόχος ήταν τουλάχιστον δύο χρόνια. Αλλά ήρθε η εγκυμοσύνη και γυρίσαμε πίσω για ψυχολογική υποστήριξη κυρίως, γιατί έχουμε τους γονείς μας εδώ».