"Κόλαφος" ο Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να γίνομαι βορά στον κάθε αμόρφωτο πανελίστα! Πολλοί κάνουν καριέρες ως γκέι, ως υπέρβαροι… Υπάρχουν κι άλλες ιδιότητες σε αυτή τη ζωή»

«Με έπαιρναν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου, και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Από την συμμετοχή του στο Survivor (δείτε εδώ την ανακοίνωση που θα γίνει απόψε και θα κάνει τους παίκτες να κλάψουν), μέχρι και τους "υπέρβαρους" και τους ομοφυλόφιλους.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

«Το Survivor πιστεύω ότι έχει κουράσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, η δεύτερη φορά που πήγα μου άφησε μία πολύ πικρή γεύση. Αποπροσανατόλισε τον κόσμο ως προς το ποια είναι η δουλειά μου, ποιος είμαι εγώ. Αν το ήξερα εξ αρχής, δεν θα είχα κάνει αυτό το πράγμα στον εαυτό μου. Μου έκανε γενικά κακό και όταν βγήκα, η έκθεσή μου, νομίζω ότι έδωσα πολλές παραπάνω συνεντεύξεις από ό,τι έπρεπε. Γενικά η τηλεόραση μου έχει αφήσει μία πικρή γεύση», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ που κάποιες απόψεις μου παρερμηνεύτηκαν. Εγώ όταν είπα ότι θα ήθελα η γυναίκα να κάθεται στο σπίτι και να μη δουλεύει, έφαγα έναν πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο, υπέστην τρομερό bullying. Αυτό που είπα για τα υπέρβαρα άτομα, ότι δεν είναι υγιές και το έχουμε κάνει πρότυπο το πήραν και με έκαναν… με έπαιρναν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν "Παιδί μου, τι είναι αυτό το πράγμα; Γιατί τους μιλάς;".

Δεν θέλω να γίνομαι βορά στον κάθε αμόρφωτο πανελίστα ή στην κάθε παρουσιάστρια που θέλει να πουλήσει ακτιβισμό πάνω στη δική μου πλάτη, γιατί αυτό έγινε. Να πω κάτι. Πολλοί κάνουν καριέρες ως γκέι, ως υπέρβαροι… Ξέρετε, υπάρχουν κι άλλες ιδιότητες σε αυτή τη ζωή. Δεν χρειάζεται να έχουμε ως ιδιότητα τα κιλά μας ή την σεξουαλικότητά μας. Μπορεί να είμαστε και κάτι άλλο. Μπορούμε να έχουμε και ένα κανονικό επάγγελμα, δεν γίνεται να κάνουμε σημαία αυτό» (δείτε εδώ τις δηλώσεις στις οποίες αναφέρεται).