Τίνα Μεσσαροπούλου - Η αποκάλυψη για την τελευταία εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη: «Είχαμε λάβει φωτογραφία να βγαίνει από τον γυναικολόγο της με ανοιχτό κουμπί»

Μία ιστορία που ξεκίνησε στα γραφεία του You

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τίνα Μεσσαροπούλου - Η αποκάλυψη για την τελευταία εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη: «Είχαμε λάβει φωτογραφία να βγαίνει από τον γυναικολόγο της με ανοιχτό κουμπί»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Άρη Καβατζίκη, για τη δικαστική διαμάχη που είχε με την Ελένη Μενεγάκη, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μία άγνωστη ιστορία για την τελευταία εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας στην μικρή Μαρίνα, που αποκαλύφθηκε από ένα... κουμπί.

Ήταν πριν από 10 χρόνια, τον Οκτώβριο του 2014, όταν έφτασε στα γραφεία του περιοδικού Youweekly μία φωτογραφία από τον φωτορεπόρτερ Άγγελο Λίγκα, που απεικόνιζε την Ελένη Μενεγάκη να βγαίνει από τον γυναικολόγο της με το πάνω κουμπί από το τζιν της ανοιχτό. Αυτό αρκούσε για να πυροδοτήσει τις φήμες εγκυμοσύνης, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να μαθαίνει πως όντως περιμένει το 4ο παιδί της, κάτι ωστόσο που δεν παραδέχτηκε ποτέ η παρουσιάστρια μέχρι να φτάσει στο... μαιευτήριο.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η κόκκινη γραμμή που πέρασαν οι παπαράτσι για την Βαλέρια Λάτσιου - Ο πόλεμος και τα ασφαλιστικά μέτρα

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη

«Τότε ήμουν στον Δούση, στο YOU, που βγήκε η συγκεκριμένη φωτογραφία. Έδειχνε την Ελένη Μενεγάκη να βγαίνει από το γραφείο του γυναικολόγου της με ένα κουμπί ανοιχτό στο πάνω μέρος του τζιν της. Αρχίσαμε τότε να ψάχνουμε, κάνοντας ρεπορτάζ από μαιευτήρια και ό,τι μπορείς να φανταστείς, αν η Ελένη είναι έγκυος», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Και συμπλήρωσε: «Όταν μου ήρθε η απάντηση ότι είναι έγκυος, μου έπεσε το τηλέφωνο, λέω “Αποκλείεται, μου κάνουν πλάκα”. Λέω είσαι σίγουρος, μου λέει 100%. Τότε μου λέει ο Τάσος Δούσης “Πρόσεξε καλά κακομοίρα μου, έτσι και βγάλουμε ότι είναι έγκυος και δεν είναι, θα σε κρεμάσω στο Σύνταγμα”. Η είδηση φυσικά βγήκε μετά από 6 μήνες, δεν το παραδέχτηκε, το παραδέχτηκε εφόσον γέννησε», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.