Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αναφορά στον αιφνίδιο χωρισμό της ελληνικής showbiz - «Πήραν δημοσιότητα, συζητήθηκαν πολύ»

«Από τη στιγμή που έχουν και τα παιδάκια τους...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αναφορά στον αιφνίδιο χωρισμό της ελληνικής showbiz - «Πήραν δημοσιότητα, συζητήθηκαν πολύ»

Ένας νέος χωρισμός έσκασε στην ελληνική showbiz και τους έπιασε όλους απροετοίμαστους. Πρόκειται για ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο που δεν απασχόλησε ποτέ τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο γάμος τους ήρθε στο προσκήνιο, λόγω του.. Σασμού!

Ο λόγος για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Ίχνη», ενώ δύο χρόνια μετά αποφάσισαν να παντρευτούν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το χωρισμό τους, προϋπήρχε μία κρίση στη σχέση των δύο ηθοποιών, που δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστεί. Προς το παρόν ωστόσο εξακολουθούν να συγκατοικούν, ενώ παράλληλα συνεργάζονται στην θεατρική παράσταση «Οι Τσέντσι» που έκανε πρεμιέρα στις (9/3) στο θέατρο «Ωμέγα».

Δείτε επίσης: Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Νταλιάνη μετά την είδηση διαζυγίου με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Η αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο χωρισμό Λαμπροπούλου - Νταλιάνη

Με το χωρισμό τους ασχολήθηκε και η εκπομπή Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 11/3, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της να κάνουν τα σχόλια τους.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ένα ζευγάρι καταφέρνει να είναι τόσα χρόνια μαζί και ξαφνικά μαθαίνεις για τον χωρισμό, αιφνιδιάζεσαι. Και λόγω του Σασμού πήραν πολλή δημοσιότητα, συζητήθηκαν πολύ. Έκαναν και πολλές εμφανίσεις και παρέα. Δεν ξέρω τώρα το παρασκήνιο και τι έγινε η απλά είναι μια σχέση που περνάει τον κύκλο της», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και είπε σε άλλο σημείο: «Λόγω του Σασμού πήγαν πολύ τα φώτα μέσα στο σπίτι και στην καθημερινότητα τους. Πάντως όπως και να 'χει, από τη στιγμή που έχουν και τα παιδάκια τους, να 'ναι καλά και να έχουν μια όμορφη πορεία από εδώ και πέρα».

Μάλιστα, στο Happy Day πρόβαλλαν και μια άσχημη αντίδραση που είχε ο Γιάννης Νταλιάνης πριν από μερικές εβδομάδες μπροστά στις κάμερες, με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου να ενοχλείται - δείτε εδώ το βίντεο.