Γιάννης Νταλιάνης: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση διαζυγίου με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Τι απάντησε ο ηθοποιός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε έγινε γνωστή μια είδηση για την προσωπική ζωή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, που τη θέλουν να χωρίζει με τον Γιάννη Νταλιάνη μετά από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών (δείτε εδώ).

Η κάμερα του Breakdfast at star εντόπισε τον ηθοποιό μετά την είδηση περί διαζυγίου με την πρώτη αντίδραση του Γιάννη Νταλιάνη να προβάλλεται το πρωί της Δευτέρας 11/3.

Ο ηθοποιός λοιπόν με ιδιαίτερη ευγένεια και χαμόγελο στα χείλη απάντησε διακριτικά στον δημοσιογράφο, που του έκανε μια ομολογουμένως δύσκολη ερώτηση. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση χωρισμού του.

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Νταλιάνη στην είδηση χωρισμού με τη Λαμπροπούλου

«Δε θέλω να πω τίποτα. Όλα καλά, ευχαριστώ», αρκέστηκε να πει ο Γιάννης Νταλιάνης.

Τι δήλωνε ο Νταλιάνης για την Λαμπροπούλου πριν από λίγους μήνες

Με αφορμή μια από τις συγκλονιστικές σκηνές στη σειρά Σασμός, στην κηδεία του Νικηφόρου (δείτε εδώ περισσότερα), που η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκλεψε την παράσταση, ο Γιάννης Νταλιάνης είχε τοποθετηθεί σχετικά.

«Η Μαριλίτα έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ συγκινητικά τα μηνύματα, που παίρνει από ανθρώπους, που έχουν βιώσει τέτοια θέματα, και κάπως έχει αυτό πέρα από την ερμηνεία της, που είναι πραγματικά πολύ βαθιά, και έρχεται στο σπίτι, και είναι σαν να έχει γυρίσει από πραγματική κηδεία, δεν είναι εύκολο αν μπεις μέσα σε τέτοια πράγματα δεν είναι να τα κάνεις εκ του ασφαλούς, γιατί ρισκάρεις συναισθήματα», δήλωνε μεταξύ άλλων.

Για να καταλήξει: «Είναι πολύ ενθαρρυντικά αυτά τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο. Μέσα από αυτό οι άνθρωποι που βίωσαν το ίδιο νιώθουν ότι κάπως λυτρώνονται κάπως το τραύμα τους, μοιράζεται το βάρος, απαλύνεται ο πόνος τους. Δεν είναι μόνοι τους στον κόσμο, είναι και άλλοι που έχουν χάσει κάποιον, κάτι».